Tájházak a XXI. századi környezetben

Tájházak a XXI. századi környezetben 

Újszerű formákra, módszerekre és megoldásokra törekszenek a XXI. századi környezetben a tájházi szakemberek. Ez volt a fő mondanivalója a Magyarországi Tájházak Szövetségének a Csongrád megyei Algyőn tartott XV. országos konferenciáján és találkozóján.
Tarolt az algyői tájház

Tarolt az algyői tájház 

A zsűri döntése alapján a Csongrád megyei Algyő tájháza nyerte idén Az év tájháza szakmai versenyt - közölte a Magyarországi Tájházak Szövetsége pénteken.
Megnyílt az algyői Levendula Hotel

Megnyílt az algyői Levendula Hotel 

2015. február 27-én került sor Algyőn a Levendula Hotel ünnepélyes megnyitójára.

Háromcsillagos szálloda épül Algyőn 

A régi ifjúsági szállás felújításával háromcsillagos szálloda épül Algyőn, írja a Promenad.hu  

Négycsillagos szálloda épül ősszel Algyőn 

120 vendég befogadására lesz alkalmas az a négycsillagos luxusszálloda, amelyet jövő év végéig nyitnak meg az algyői Borbála fürdőhöz építve.

Algyőn is négycsillagos hotel épül 

Szállodaépítési hullám érte el Csongrád megyét: 2012-ig 13 megyei vállalkozás több mint 4 milliárd forintos uniós támogatással építhet, bővíthet szállodát. A mórahalmi négycsillagos Hotel Colosseum néhány hét múlva nyitja meg kapuit a vendégek előtt, míg Algyőn a 47-es számú főút és a Borbála fürdő melletti ingatlanon épülhet szintén négycsillagos szálloda - írja a Dél-Magyarország.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!