Tulajdonost váltott az Alice Hotel Budapest

Tulajdonost váltott az Alice Hotel Budapest 

A BDPST Zrt. értékesítette az Alice Hotelt tulajdonló projekttársaságban meglévő részesedését a korábbi társtulajdonos, a WHB Vagyonkezelő Kft. számára, aki így többségi tulajdont szerzett.
Alice saját csodakertjével várja nyáron a látogatókat

Alice saját csodakertjével várja nyáron a látogatókat 

Hűsítő pezsgéssel és nagypolgári életérzéssel várja a nyári hónapokban vendégeit az Andrássy úti Alice Terrace.
Alice Csodaországa

Alice Csodaországa 

Ha egy szálloda épületének saját története van, az mindig izgalmasan vonzó a vendég számára. Márpedig a pesti Andrássy úton található Alice Hotel múltja igazán titokzatosan mesés, derült ki azon a szakmai bejáráson, amelyet a JAB Csoport Magyarországi Képviselete Bakody Katalin vezetésével szervezett november 5-én, belsőépítész és tervező partnereik számára, és amelynek során a ház fiatal enteriőr tervezője, Gyűrűsi Lilla kísérte végig kollégáit a hotel belső terein.  
Már várja vendégeit az Alice Hotel

Már várja vendégeit az Alice Hotel 

Május elejétől várja vendégeit a budapesti Andrássy 116 szám alatt található Alice Hotel, amely a BDPST Group felújításának köszönhetően nyithatta meg kapuit 2020 végén - kaptuk a tájékoztatást a társaságtól.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!