Az utazás az új álommeló

Az utazás az új álommeló  

A 18-27 év köztiek és a 28-37 év köztiek döntő többsége tartja álommunkának az utazást.
Nyáron utaznál, de nincs miből?  És ha fizetik a költségeidet?

Nyáron utaznál, de nincs miből? És ha fizetik a költségeidet? 

A Kiwi.com hat bevállalós utazót keres, aki idén nyáron beutazhatja a világot saját útitársával együtt - a cég költségén. A sikeres pályázók 10 ezer eurós keretet kapnak ahhoz, hogy négy hét alatt utazgassanak, és ezt dokumentálják is. Ráadásul amit a költségvetésben megspórolnak, azt meg is tarthatják.

Nyugdíjasoknak hirdettek álommelót Orosháza-Gyopárosfürdőn 

Gyopárosfürdő és az Alföld Gyöngye Hotel közösen hirdeti meg „Az ország legjobb nyugdíjas állását“, a kiírás nyugdíjas pároknak szól. A nyertes házaspár akár unokáival közösen utazhatja majd körbe Orosháza és kistérségének nevezetességeit és vendéglátóegységeit, hogy együtt értékeljék az ott látottakat.

Az álomállások kora: így lehetsz jó ''száguldó riporter'' 

Egymilliós fizetése is lehet annak, aki jelentkezik a Nemzeti Turisztikai Ügynökség által meghirdetett balatoni álomállásra. Manapság az "álommelók" korát éljük, de mi kell ahhoz, hogy valaki elnyerjen egy ilyen megbízást, és a rá bízott feladatokat színvonalasan tudja végezni?

Balatoni álomállásra keresnek jelentkezőket 

Bruttó 1 millió forintos fizetéssel hirdet balatoni álomállást a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Már meghirdették 2015 álomállását 

Innovatív módszerekkel keresi azt a lelkes munkavállalót a Hello Szeged csapata, aki 14 vendégéjszakát eltöltene a legnagyobb kényelemben, a napfény városában, a Dél-Alföld szívében jövő nyáron.
Ő járja az európai fesztiválokat

Ő járja az európai fesztiválokat 

A szerb nemzetiségű Dada nyerte meg a Jack Daniel's álommelóját. A kiválasztott lány bejárja az európai fesztiválokat, és tudósít róluk. 

Bringázásért és blogolásért ad fizut a MOL 

1.000.000. tekerés Magyarországon címmel hirdetett versenyt a Mol bringaprogram. Két olyan biciklis fognak kiválasztani, akik augusztusban fizetésért cserébe körbekerekezik az országot és blogolnak. 
Kocsmalátogatási Guinness-rekordot tervez az álommelós

Kocsmalátogatási Guinness-rekordot tervez az álommelós 

Fergeteges bulival ünnepelte győzelmét Németh Máté, a Bónusz Brigád Álommelójának győztese. 

Elkelt a Brigád Álommelója 

A Bónusz Brigád álommelóját és a hozzá járó havi 500 ezer forintnyi bónuszt a Blikknél és Bravónál dolgozó Németh Máté kapta, aki távozik jelenlegi munkahelyéről.

Újabb álommunka: csúszdatesztelőt keresnek! 

Újabb álommelót hirdettek meg: ez alkalommal a First Choice brit tour-operátor keres csúszdatesztelőt.

325-en az álommelóért 

A Bónusz Brigád által meghirdetett tesztelő állásra 325-en nyújtottak be érvényes pályázatot. A jelentkezők között ismert emberek is vannak.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!