Engelbrecht Kinga a The Ritz-Carlton új hotelmenedzsere

Engelbrecht Kinga a The Ritz-Carlton új hotelmenedzsere 

Engelbrecht Kinga személyében új hotelmenedzsert neveztek ki a budapesti The Ritz-Carlton élére, aki a szállodaigazgatói posztot is betölti az új vezető érkezéséig.

Budapesten nyitott szalont a Naturtex 

Az 1989-ben alapított szegedi családi vállalkozás, a Naturtex Kft. megnyitotta első budapesti referenciaüzletét az ötcsillagos, eklektikus stílusú New York Palotában, a Boscolo Budapest Hotelben.

Bevlo a Boscolóban 

Idén ősszel, október 7-8-án ismét megrendezésre kerültek a Bevlo Exkluzív Lakástextil hagyományőrző szakmai napok, amely mára már branddé nőtte ki magát. A cég, saját termékportfóliójának megfelelően, a Boscolo Budapest Vivaldi és Bellini termeiben, exkluzív környezetben mutatta be legújabb kollekcióit. A kétnapos szakmai eseményen több mint 200-an vettek részt a szakma jeles képviselői közül.
A világ legjobb játékvezetője a Boscoloban

A világ legjobb játékvezetője a Boscoloban 

A világ legjobb játékvezetője a Boscoloban

Nemzetközi díjat kapott a Boscolo munkatársa 

Gebei Tamás a Boscolo Budapest, Autograph Collection szálloda Guest Relation Managere 2012 decemberében vehette át a Spirit to Serve díjat.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!