Bringaút épült az Egri-Bükkalján 

Négy dél-borsodi települést köt össze az a több mint 20 kilométer hosszúságú kerékpárút, amelyet csütörtökön adtak át a forgalomnak Mezőkövesd határában.
Kerékpárút épül Mezőkövesd és Bükkzsérc között

Kerékpárút épül Mezőkövesd és Bükkzsérc között 

Kerékpárút épül mintegy húsz kilométer hosszúságban Mezőkövesd és Bükkzsérc között, a hozzá kapcsolódó mezőkövesdi közösségi közlekedésfejlesztéssel együtt 1,7 milliárd forintból - jelentette be Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára pénteken sajtótájékoztatón Mezőkövesden.
Interaktív barlangászmúzeum nyílik a Bükkben

Interaktív barlangászmúzeum nyílik a Bükkben 

Barlangászmúzeum nyílik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bükkzsércen az önkormányzat és a tiszaföldvári Hajnóczy József Barlangkutató Sportegyesület szervezésében.
A falu, ahol versenyre kelnek a favágók

A falu, ahol versenyre kelnek a favágók 

Az elmúlt öt évben félmilliárd forint értékű fejlesztést valósítottak meg Bükkzsércen - mondta érdeklődésünkre Vasas Csaba polgármester. Ennek köszönhetően még vonzóbbá vált a turisták körében a csaknem ezer lakosú dél-borsodi falu. Tavaly ezer vendégéjszakát töltöttek a látogatók a településen, a már hagyományosnak számító favágóversenyt pedig idén is megrendezik.
A versengő favágók faluja

A versengő favágók faluja 

November végére újabb turisztikai létesítményekkel gazdagodik a Bükk egyik gyöngyszemeként emlegetett falu, Bükkzsérc. Kemencés kertet nyitnak büfével és szociális épülettel, mellette pedig toronykilátót emeltek.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!