MTÜ vezérelte újabb közös nyilatkozat az adatvezérelt turizmusért

MTÜ vezérelte újabb közös nyilatkozat az adatvezérelt turizmusért 

Novembertől a vendéglátóhelyek és a turisztikai attrakciók is csatlakoznak a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központhoz (NTAK), így Magyarország legátfogóbb, valós idejű big data állománya segíti a magyar turizmus fejlődését. A célokat a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a szakma meghatározó képviselői közös nyilatkozat aláírásával erősítették meg.
Csatlakozási lehetőség kastélyszállodásoknak

Csatlakozási lehetőség kastélyszállodásoknak 

A Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek szövetsége alapító országa a 12 európai országot tömörítő Heritage Hotels of Europa-nak (HHE), ahová most hazánk történelmi épületei díjtalanul csatlakozhatnak.

Moszkva 3 óránként 

Oroszország vezető légitársasága az Aeroflot júliustól már naponta 3 óránként indít járatot Moszkvába Budapestről, ami 10%-kal több elérhető útvonalat és 30%-kal több csatlakozást jelent.
Több mint 1200 szigettel lett gazdagabb az Európai Unió

Több mint 1200 szigettel lett gazdagabb az Európai Unió 

Tíz évvel csatlakozási kérelmének benyújtása után Horvátország hétfőn az Európai Unió 28. tagállamává vált.

Csúszik a döntés a román és bolgár schengeni csatlakozásról 

A román külügyminisztérium megerősítette csütörtökön, hogy az Európai Unió elhalasztotta a döntést arról, Románia és Bulgária csatlakozhat-e a belső határellenőrzés nélküli schengeni övezethez.

Torkos Csütörtök 2012 - felhívás szálláshelyeknek 

A Magyar Turizmus Zrt 2012-ben a népszerű Torkos Csütörtökhöz kapcsolódóan szálláshelyakciót hirdet, hogy a Torkos Csütörtök népszerűségéből a kereskedelmi szálláshelyek is profitálhassanak.

FELHÍVÁS - Torkos Csütörtök 2012 

A Magyar Turizmus Zrt. 2012-ben is meghirdeti a népszerű Torkos Csütörtök akciót, amely ezúttal is – a néphagyományt követve – a hamvazószerdát követő csütörtökön, 2012. február 23-án kerül megrendezésre.

Malaysia Airlines a oneworld-ben 

A oneworld taglégitársaságok vezérigazgatói tegnap egyhangúlag választották taggá a Malaysia Airlines-t a 2011-es IATA World Air Transport Konferencián Szingapúrban - tájékoztatta a Turizmus Online a szintén oneworld tag Malév.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!