15 ezer orosz turista rekedt Dominikán

15 ezer orosz turista rekedt Dominikán 

Közel 15 ezer orosz turista rekedt a Dominikai Köztársaságban, miután a Moszkva ellen kivetett utazási korlátozások és a légterek lezárása miatt egyszerűen nem tudnak hogy hazajutni, írja az AFP nyomán a 24.hu.

Táborozna Rubint Rékával Dominikán? 650 ezerért megteheti! 

Alakreform tábor néven hirdet edzésekkel tarkított utazási csomagot Rubint Réka, a programot egy szlovákiai utazási iroda szervezi.

Hófehér partokkal csábít Dominika 

Dominika is bemutatkozott a szakmai partnereknek, érdeklődőknek az Utazás kiállításon. 

Utazom.com: tízszer több saját szervezésű program az idei télen 

Az Utazom.com megtízszerezte saját szervezésű programjainak számát a 2012/13-as téli szezonra. Őszre európai városlátogatásokkal és egyedi aktív programokkal, télre pedig egzotikus nyaralásokkal és síutakkal bővítették árualapjukat.

Dominika is a KLM hálózatában 

A KLM légitársaság heti két járatot vezet be a Dominikai Köztársaság Punta Cana repülőtere irányába október 31-vel 2011-es téli menetrendjében. Punta Cana a KLM 69-ik tengerentúli célállomása.

Novembertől Bécsből Dominikába repül a Condor 

A négy kontinensen 70 desztinációt repülő német Condor Flugdienst GmbH 34 gépes flottájával már a következő téli szezonra készül - közölte a Turizmus Online-nal a légitársaság.

Kolera fenyegeti Dominika turizmusát 

A kolerával fertőzöttek növekvő száma komoly fenyegetést jelent Dominika turizmusára.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!