Megtéveszti a Wizz Air a fogyasztókat?

Megtéveszti a Wizz Air a fogyasztókat? 

Eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal a Wizz Airrel szemben, mivel a fapados légitársaság a jegyvásárlás során vélhetően megtévesztéssel tereli a fogyasztókat feláras szolgáltatásai felé - írja az AIRportal.hu.
5 cég ellen folyik vizsgálat italbeszerzésekkel kapcsolatban

5 cég ellen folyik vizsgálat italbeszerzésekkel kapcsolatban 

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) több hónapnyi türelmi időt követően megindította első versenyfelügyeleti eljárásait a vendéglátóipari italbeszerzésekre vonatkozó új szabályozás érvényesítésére, két nagy gyorsétterem-lánccal - Kentucky Fried Chicken, Burger King - és három sörgyárral - Dreher, Borsodi, Heineken- szemben is vizsgálat indult - közölte a GVH az MTI-vel csütörtökön.

Eljárást indított a GVH az IBUSZ ellen 

Már megkezdte az IBUSZ a kötelezettségvállalásainak végrehajtását abban a versenyfelügyeleti eljárásban, amely a cég feltételezhetően megtévesztő árfeltüntetési gyakorlata miatt indult - tájékoztatta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) kedden az MTI-t.
Betiltotta az Orangeways működését a GVH

Betiltotta az Orangeways működését a GVH 

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) ideiglenes intézkedés keretében tiltotta meg a www.orangeways.com honlapon a személyszállításra vonatkozó kereskedelmi gyakorlat folytatását, és egyben kötelezte az orangeways márkanév alatt kereskedelmi tevékenységet végző vállalkozásokat, hogy a vonatkozó tartalmat töröljék a honlapjukról.
Eljárás indult a Ryanair ellen

Eljárás indult a Ryanair ellen 

Eljárást indított a Ryanair diszkont légitársaság ellen a brit Polgári Repülési Hatóság (CAA), mert álláspontjuk szerint az ír légicég félrevezette az utasokat a járattörlésekkel kapcsolatban.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére