Izgalmas hétvégi programok Eszterházán

Izgalmas hétvégi programok Eszterházán 

Fiatal zenei tehetségek, veterán autók, szakmai tárlatvezetések és kortárs jazz - a Kulturális Örökség Napjain változatos programokkal várja a látogatókat a fertődi Esterházy-kastély.
Mária Terézia Eszterházán

Mária Terézia Eszterházán 

2023. 09. 02-3. (szombat vasárnap) izgalmas, barokk hangulatú fesztivál várja az érdeklődőket a fertődi Esterházy-kastélyban.
Jön a Haydneum Fesztivál Eszterházán

Jön a Haydneum Fesztivál Eszterházán 

Szeptember 1-6. között először szervez fesztivált a Haydneum – Magyar Régizenei Központ a fertődi Esterházy-kastélyban. A Haydneum Eszterháza Fesztivál című eseménysorozat középpontjában Mária Terézia látogatásának 250. évfordulója áll. A fellépő művészek között a hazai és a nemzetközi régizenei élet kiemelkedő alakjait köszönthetjük.
Cziffra Fesztivál Eszterházán

Cziffra Fesztivál Eszterházán 

2023. július 14-15-16-án (pénteken, szombaton és vasárnap) esténként különleges hangulatú koncertek várják a közönséget a fertődi Esterházy-kastélyban.
Rózsakerti séták Eszterházán

Rózsakerti séták Eszterházán 

A Cziráky Margit Rózsakert ágyásrózsáit mutatják be vezetett sétákon augusztus 28-án és 29-én, szombaton és vasárnap, 10.00 és 15.00 órakor Eszterházán.
Nőnapra, Fertődről

Nőnapra, Fertődről 

Különleges online videóval köszönti a hölgyeket a fertődi Esterházy-kastély.

Kastélyvideó az Idegenvezetők Világnapjára 

Videó született a szépséges, titokzatos Eszterházáról, Idegenvezetők Világnapja alkalmából.

Eszterháza Központ: Közép-Európa egyik kulturális-szellemi központja lesz? 

L. Simon László kormánybiztos Fertődön, az Esterházy-kastélyban ismertette azt a kormánydöntést, melynek alapján az Eszterháza Kulturális, Kutató és Fesztiválközpont (Eszterháza Központ) létrejött. A Forster Központból kiváló új többcélú intézmény egyrészt Esterházy-kastélymúzeum, illetve Haydn Kutatóközpontként működik a továbbiakban. 

Egész nyáron tart az Eszterházi Vigasságok 

„Eszterházi Vigasságok” címmel egész nyáron átívelő kulturális koncertfesztivált rendez a fertőd-eszterházai Esterházy-kastély a jövő évben. A programsorozat 14 héten keresztül tart - május 31-én indul és szeptember 15-én ér véget -, így nemcsak az év legszínesebb, de egyben leghosszabb kulturális fesztiválja is lesz.

Folytatódik a felújítás Eszterházán 

Ha minden a tervek szerint alakul, három év múlva egykori barokk pompájához és a világörökségi címéhez méltó állapotban és környezetben várja a látogatókat Joseph Haydn egykori otthona, Magyarország legnagyobb barokk kastélya, Eszterháza.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!