Kapolcs glamping helyszínként is izgalmas

Kapolcs glamping helyszínként is izgalmas 

Tudja, merre van Csóromfölde? - teszi föl a kérdést laptársunk, a privatbankar.hu cikkírója, aztán beavat a sziklahatású fakabinok nemzetközi szakírók tetszését elnyert luxusának világába. 

Sátrazni az Emírségekben? Igen! 

Hamarosan megnyílik az Egyesült Arab Emírségek egyik várva várt különleges glamping szállása, a Banan Beach, amely az ország legészakibb tartományában új lendületet adhat a fenntartható turizmus egyre növekvő, globális térhódításának - tájékoztatta lapunkat az emírséget hazánkban képviselő Aviareps Hungary.

Glamping a javából: káprázatos luxuskempingek Európában 

A nyárnak ugyan vége, ám sokakat a csökkenőben levő hőmérséklet sem marasztal otthon. Az ősz a természetszerető utazók egyik kedvenc évszaka, és az egyik legkedvezőbb időszak a kempingezésre. A Trivago.hu szálláskereső weboldal összegyűjtötte Európa legjobb glamping szálláshelyeit – azoknak, akik szeretik a táborozást, de a kényelem is fontos szempont számukra.

Horvátországban is hódít a glamping 

Panorámamosogató kilátással az Adriára, a sátor előtt saját terasz fabútorokkal, gyerekeknek élménycentrum – a kempingezés új dimenzióját ismerhette meg munkatársunk a szezon előtt Horvátországban.
10 hasznos tipp Horvátországba utazóknak

10 hasznos tipp Horvátországba utazóknak 

A nagy kánikulában ki ne gondolt volna már egy horvátországi kiruccanásra? Isztria és Krk sziget nincs is olyan messze, akár pár napra is érdemes lemennünk az Adriára, hogy lehűtsük magunkat a tenger sós vizében. Ahhoz azonban, hogy felhőtlenül élvezzük a kikapcsolódást, érdemes egy pár dologra felkészülni.
40 négyzetméteres luxussátorban szállhat meg Horvátországban

40 négyzetméteres luxussátorban szállhat meg Horvátországban 

A glamping sátrat Zágrábban mutatták be, idén nyáron már egy lakatlan szigeten lehet kipróbálni.
Glamping nyílt Szeged mellett

Glamping nyílt Szeged mellett 

A vendégeknek a táborozás élményét, egyidejűleg magas színvonalú kiszolgálást kínáló, luxus jurtákból álló kemping nyílt kedden a Csongrád megyei Ruzsán.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!