A Balaton Airport felpörgeti a golfturizmust is

A Balaton Airport felpörgeti a golfturizmust is 

Zalacsány mellett az egész régió profitál az öt német nagyvárossal való közvetlen összekötettésből. 

Ismét nagy sikert aratott a Novotel Amatőr Golf Kupája 

Ebben az évben ismét a Tata Old Lake Golf Club adott helyszínt a Novotel Magyarország Amatőr Golf Kupának, ahová az Accor Magyarország az üzleti partnereit hívta meg.

Novotel Magyarország Amatõr Golf Kupa 2013 

Múlt szombaton ismét a Tata Old Lake Golf Club adott helyszínt a Novotel Magyarország Amatőr Golf Kupának, ahová az Accor Hungary az üzleti partnereit hívta meg.

Üdülési, gasztronómiai és golf ajánlatok Prágában 

22. alkalommal zajlott Prágában Csehország legnagyobb nagyközönségi utazási vására. A február 7. és 10. között rendezett kiállítással párhuzamosan zajlott a Top Gastro gasztronómiai és a Golf World Prague szakkiállítás is, közölte lapunkkal a Magyar Turizmus Zrt.
Güssing: ötcsillagos hotel és golfpálya épülhetne

Güssing: ötcsillagos hotel és golfpálya épülhetne 

A güssingi AktivPark szálloda és sportkomplexum tulajdonosa kilenc éve tervezi létesítmény fejlesztését. Különböző okok miatt eddig ez nem valósulhatott meg, s ha rövid időn belül nem hárulnak el az adminisztrációs akadályok, akkor nemcsak a beruházás megvalósítása , hanem a jelenlegi komplexum további működtetése is veszélybe kerülhet.
Alacsonyan szállnak a gumicsizmák Bécsben

Alacsonyan szállnak a gumicsizmák Bécsben 

2012. július 29-én a Landgut Cobenzl biogazdaságában ismét alacsonyan szállnak a gumicsizmák. A parasztgolf-bajnokság idén is könnyed kikapcsolódást ígér a természetközeli sportélményre vágyóknak.
Németország 700 golfpálya hazája

Németország 700 golfpálya hazája 

A golfozás már régen az egyik legkedveltebb szabadidős elfoglaltsággá vált fiatalok és idősek körében egyaránt, ami fitten tartja a testet és a szellemet is.

Belga corporate golffinálé Magyarországon 

A Porsche Inter-Company Golf Challenge Belgium legjelentősebb corporate golf bajnoksága, amelyet 1987 óta rendeznek meg, nagy belga és Belgiumban működő multinacionális cégek vezetői, tulajdonosai és döntéshozói részvételével.
Junior golfozók EB-je Balatonudvariban

Junior golfozók EB-je Balatonudvariban 

Az Európai Golf Szövetség (EGA) idén második alkalommal ítélte oda a legrangosabb ifjúsági versenyének, az European Young Mastersnek, a Junior Golf Európa-bajnokságnak a rendezési jogát Magyarországnak, tájékoztatta a TurizmusOnline-t a Magyar Golf Szövetség.

Golfpálya az óceán vizén 

Egy holland cég, Dutch Docklands Company vízen úszó golfpályát tervez a Maldív-szigeteknél.

Meg tudná kedvelni a golfot? 

Eldöntheti, ha részt vesz a május 14-15-én megrendezésre kerülő az Országos Nyílt Golfhétvégén - tájékoztatta a Turizmus Online-t a Magyar Golf Szövetség.

A magyar golf lehetőségeiről ír a kínai sajtó 

Megjelent az első cikk a Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) pekingi képviselete által szervezett golf tematikájú tanulmányút nyomán.

Vészesen alacsonyan szálló golflabdák Göd légterében 

Birtokháborítási pert Göd városa a felsőgödi gyakorló golfpálya tulajdonosával, a Pólus Palace Zrt-vel szemben.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére