Megőrzik az eddigi stílusjegyeket 

Nettó 642 millió forintos saját forrásból korszerűsítik a zalakarosi fürdő gyógycentrumát - közölte a működtető Gránit Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója szerdai sajtótájékoztatón.

Napenergiával csökkentették a költségeket 

Számos a nagyközönségnek szóló beruházás után a Gránit Gyógyfürdő Zrt. ezúttal olyan fejlesztést valósított meg, amelynek köszönhetően megújuló energia hasznosításával csökkenthetők a fürdő működési költségei.
A pont a 600 milliós fürdőfejlesztés végén

A pont a 600 milliós fürdőfejlesztés végén 

Egy év alatt 600 millió forintot költött el Zalakaros fürdője, a Gránit Gyógy-és Termálfürdő fejlesztésre; pénteken megtörtént az ünnepélyes avató is. A fürdő mostantól télen-nyáron, vadonatúj fedett térben kialakított gyermek élménybirodalommal, játékokkal, vetélkedőkkel, fitness programokkal várja a családokat.
Felújították a fedett fürdőt Zalakaroson

Felújították a fedett fürdőt Zalakaroson 

December közepére befejeződött a zalakarosi Gránit Gyógy- és Termálfürdőben a fedett fürdő felújítása.
Átfogó fejlesztések a Gránit Gyógyfürdőben

Átfogó fejlesztések a Gránit Gyógyfürdőben 

Az egységesebb, minőségi megjelenés érdekében a „Családi Wellness Szolgáltatások Fejlesztése” beruházás keretein belül komplex fejlesztést hajtanak végre a zalakarosi Gránit Gyógyfürdőben. A fedett gyermekvilág építésével egy időben a fedett fürdőkorszerűsítése is elindul. A fürdőben fejlesztik a pihenőteret, gyógymedence teret, felújítják a homlokzatot, aqua fitness medenceteret alakítanak ki, fejlesztik az éttermet és kertkapcsolatot is kialakítanak.  
Élénkült a forgalom a zalakarosi gyógy- és élményfürdőben

Élénkült a forgalom a zalakarosi gyógy- és élményfürdőben 

Az árbevételt is javítva a tervezetthez képest több vendég látogatott el az év első nyolc hónapjában a zalakarosi gyógy- és élményfürdőbe, ahol emelkedett a külföldiek aránya és a korábbinál nagyobb számban érkeztek gyermekes családok is - tájékoztatta a Gránit Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója az MTI-t.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!