Idén is Spanyolországban van a legtöbb kék zászlós strand

Idén is Spanyolországban van a legtöbb kék zászlós strand 

Ebben az évben is Spanyolország büszkélkedhet a legtöbb, kiváló környezeti minősítésű stranddal a világon, júniustól 579 tengerparti fürdőhelyen loboghat a minőséget jelző kék zászló - jelentette be a Környezetvédelmi és Fogyasztói Oktatásért Alapítvány (ADEAC) nevű szervezet kedden sajtótájékoztatón Madridban.

Ebben az országban vannak a legtisztább strandok 

A világ legtisztább strandjaival, összesen 686 "kék zászlós" minősítésű partnszakasszal büszkélkedhet az egyik európai uniós tagállam. Hogy melyik, az kiderül cikkünkből!
Tizedik alkalommal díjazták a kiváló strandokat

Tizedik alkalommal díjazták a kiváló strandokat 

A Balatoni Szövetség minősítési rendszere szerint az északi parton vannak a jobb strandok. A legjobbnak besorolt kilenc háromcsillagos strand közül nyolc fizetős.

Csak a strandok alig felén loboghat kék hullámos zászló 

A kiváló környezeti színvonalat tanúsító zászlót és oklevelet dr. Lázár János, a Balatoni Szövetség főtitkára, Basa István, a Balatoni Fürdőegyesületek Szövetségének elnöke és Vetőné Zeke Erzsébet, a Nők a Balatonért Egyesület elnökségi tagja adta át a megjelent polgármestereknek, strandvezetőknek pénteken Balatonfüreden.

A világ legtisztább strandjai Törökországban 

A független "Foundation for Environmental Education" kék zászlójával több mint 300 török strand és tengerpart rendelkezik; A török strandfürdőket a szigorúan ellenőrzött vízminőség, a biztonság és a természetvédelem teszik vonzóvá.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!