Isten saját hazája

Isten saját hazája 

Aki szeretne elefántokkal, fürdeni, kókuszfára mászni, vadregényes vizeken evezni, hajón lakni, történelmi emlékek közt csavarogni vagy épp helyi gyerekekkel szelfizni, vegye az irányt Kerala felé!
Alkoholtilalmat vezetnek be januártól egy indiai államban

Alkoholtilalmat vezetnek be januártól egy indiai államban 

Csak a külföldiek által látogatott luxusszállodák árusíthatnak alkoholt január elsejétől Kerala államban, ahol a legmagasabb a szeszfogyasztás egész Indiában. Kerala a külföldi turisták legnépszerűbb célpontja Indiában, ezért az alkoholtilalom gondokat okozhat az idegenforgalomban.

Luxus a dzsungelben, úszó szállás Indiában 

Fürdőszobával és franciaággyal felszerelt sátor Thaiföldön, minden igényt kielégítő családi panzió a tiroli hegyekben, dél-indiai lakóhajó – csak néhány azok közül a szállások közül, amelyek a természet lágy ölén valami extrával várják a pihenni vágyó vagy kalandozó turistát.
A nagycsaládosok ideális üdülőhelye

A nagycsaládosok ideális üdülőhelye 

A londoni WTM vásáron hozta nyilvánosságra a Lonely Planet, hogy szerintük melyik a nagycsaládosok számára a legjobb úti cél. 
Drágítja az indiai utazásokat az adóemelés

Drágítja az indiai utazásokat az adóemelés 

Indiában új adókkal sújtották május elsejétől a szállodai szobaárakat, valamint az étkezési- és italszámlákat. Ez drágítja az utazásokat, mivel a helyi utazási irodák általában nem vállalják át az emelkedő költségeket.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!