Kulturális élménydömping a sokszínű Pozsonyban

Kulturális élménydömping a sokszínű Pozsonyban 

2014. áprilisában ezúttal Pozsonyban tartotta éves találkozóját a nemzetközi Császárok és Királyok Útja egyesület, sikeresen együttműködve a Linz Tourismus és a Bratislava Tourist Board turisztikai szervezetekkel. A több mint hat évtizedes múltra visszatekintő társulás alapítói között ott van Bajorország, Felső-Ausztria, Alsó-Ausztria tartományai és Bécs. A kilencvenes évek közepe óta hazánk is részt vesz az egyesület tevékenységében, Pozsony pedig tavaly csatlakozott, így kézenfekvő volt, hogy idén a szlovák főváros ad otthont az egyesület háromnapos kirándulásának.
Új vizeken a Duna-menti turisztikai együttműködés

Új vizeken a Duna-menti turisztikai együttműködés 

2014. április 24-én, ezúttal Pozsonyban tartotta éves közgyűlését a nemzetközi Császárok és Királyok Útja elnevezésű turisztikai egyesület. 

Gázlámpák repítenek korabeli hangulatba Prágában 

Nagyon hangulatos, I. Ferenc József korabeli gázlámpák világítják meg újév óta Prága egyik leghíresebb és legkedveltebb turista útvonalát, a Királyok útját.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!