Matild után Klotild is a luxusvendégek szolgálatában

Matild után Klotild is a luxusvendégek szolgálatában 

Új luxusszálloda nyílik a budapesti belvárosban, a Klotild-palotában, a Marriott-csoport üzemeltetésével, amely a szemközti Matild-palotában már működtet egy ötcsillagos házat - írja az Index.

Török külügyminiszteri látogatás a Déli Klotild-palotában 

Mevlüt Çavuşoğlu, Törökország külügyminisztere hivatalos látogatásra Budapestre érkezett. Február 9-ei programja során megtekintette a Déli Klotild-palota nemrég elkezdődött felújítását, amely az elmúlt évek legnagyobb magyarországi török befektetéseként valósul meg, nemzetgazdaságilag kiemelt beruházásként.
Luxusszálloda lesz, de a brand még hiányzik

Luxusszálloda lesz, de a brand még hiányzik 

Az északi Klotild Palota felújítása után a déli palota sorsa is jó kezekbe került. A török tulajdonban levő ingatlan felújítása napokon belül elkezdődik és 2018-ban megnyílik a Klotild Palota déli szárnya is. A tulajdonosok szándéka, hogy nem csak szállodai vendégekre építenek, a létesítményben az egykori Belvárosi Kávéház helyén ismét kávéház üzemel majd és Budapest első igazi török étterme is helyet kap.

Török szállodatulajdonosok vehetik meg a déli Klotild-palotát 

Az Özyer Grouphoz tartozó Melis Investment Kft. vásárolhatja meg a déli Klotild-palota önkormányzati tulajdonban lévő részét, a cég 2 milliárd 150 milliós vételárra nyújtott be ajánlatot.
Megérkezett a Buddha-Bar Budapest étterem szíve

Megérkezett a Buddha-Bar Budapest étterem szíve 

A tavasszal nyíló Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace éttermének központi motívuma, a hely szellemiségét szimbolizáló Buddha szobor a hétvégén megérkezett Budapestre.

Az SCD-é lehet a déli Klotild-palota 

A balatoni ingatlanfejlesztéseiről ismert SCD Group-é lehet – másik két V. kerületi épülettel együtt – a pesti belváros egyik éke, a déli Klotild-palota. Hamarosan lejár ugyanis a bérlők elővásárlási jogának határideje, ami után hatályos lesz a Belváros önkormányzatával kötött az adásvételi szerződés.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!