Két új úti cél a Wizz Air Abu Dhabi kínálatában

Két új úti cél a Wizz Air Abu Dhabi kínálatában 

Mostantól elérhető járataikkal a Maldív-szigetek idilli paradicsoma, valamint Kuvait, a légitársaság ötödik legfontosabb célállomása a Perzsa-öböl térségében.

Nőtt az Öböl menti országokban dolgozó külföldiek bére 

Persze nagy a különbség a képzett nyugati és a fizikai munkát végző ázsiai alkalmazottak fizetése között.

Bevonhatják az Európában "rosszalkodó" kuvaitiak útlevelét 

Azzal az ötlettel állt elő két kuvaiti törvényhozó, hogy vegyék el azoknak az útlevelét, akik rosszul viselkednek külföldön, különösen Európában. Azt nem árulták el, hogy mit értenek a nem megfelelő viselkedésen, de a közösségi médiából az is kiderül.

A strandokon és a hotelekben is betiltanák a fürdőruhát 

Nem máshol, mint Kuvaitban. Egyszer már megpróbálták, de akkor nem fogadta el a kuvaiti parlament. Most egy képviselő döntött úgy, hogy itt az ideje újra keresztülvinni ezt a törvénytervezetet.

Nyári járatözön Oroszországból és a Közel-Keletről Kelet-Európába 

A 2013-as nyári szezonban számos szezonális járattal köt össze több orosz nagyvárost Kelet-Európával az Ural Airlines. A Kuwait Airways pedig Szarajevóba indít járatot. 

Magyar-kuvaiti légügyi megállapodás 

Magyar-kuvaiti légügyi megállapodás
Nyolcvan Airbust rendeltek a kuvaitiak

Nyolcvan Airbust rendeltek a kuvaitiak 

Egy kuvaiti lízingcég nyolcvan A320neo megrendelésére vállalt kötelezettséget, az első ötven gépről már megkötötték a szerződést a Dubai Légiszalonon.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!