A zugligeti Libegő most nem libeg

A zugligeti Libegő most nem libeg 

A köd miatt nem jár a turisták körében is nagyon kedvelt közlekedési eszköz.

Augusztustól újra mindennap jár a Zugligeti Libegő 

Augusztus elsejétől, szombattól újra normál nyitvatartási rend szerint közlekedik a Zugligeti Libegő - közölte a BKV hétfőn az MTI-vel.

Miskolcon mobiljegy, Budapesten leállt a libegő 

Miskolcon elérhető az elektronikus jegy a közösségi közlekedésben, a koronavírus-járvány miatt pedig leállt Budán a zugligeti libegő.
Megnyitott a Mátra első libegője

Megnyitott a Mátra első libegője 

Átadták a Mátra első libegőjét, amely Mátrafüred-Sástót köti össze az Oxygen Adrenalin Parkkal – számolt be az MTI.

Megújult Budapest egyik legismertebb kirándulóhelye 

Megújult a Libegő János-hegyi végállomásának környéke a Normafán; pihenőpark létesült mobil pavilonokkal, valamint az egykori Jánoshegyi vendéglő volt teraszrészén kilátópontot alakítottak ki. A területet múlt csütörtökön adták át.

Néhány napig nem jár a Sikló és a Libegő 

Tavaszi karbantartást végeznek a budavári Sikló és zugligeti Libegő kötélpályáján, ezért március végén a Siklón, április elején a Libegőn nem lehet néhány napig utazni.
Elférne egy hotel a János-hegyi kilátóhoz

Elférne egy hotel a János-hegyi kilátóhoz 

A budapesti libegőhöz italboltot, a szegedi dómhoz virágboltot, Aggtelekre pedig gyógyszertárat kérnek a helyiek - derült ki K&H: üzletet ide! programjának eredményeiből. Az országos adatok szerint azonban a vegyesbolt a sláger. 

685 millió forintból épült libegő Lillafüreden 

Átadták a Lillafüred és a Miskolchoz tartozó üdülőövezet fölött magasodó Jávorhegy között közlekedő libegőt, a turisztikai-idegenforgalmi beruházás csaknem 685 millió forintba került - tájékoztatta a felvonót működtető Libegőpark Kft. az MTI-t hétfőn.

Júliusban elkészül a lillafüredi libegő 

Libegő épül Lillafüred és a Miskolchoz tartozó üdülőövezet fölött magasodó Jávorhegy között, a csaknem 700 millió forintos beruházás kivitelezése várhatóan júliusban befejeződik - közölte a munkát végző Libegőpark Kft. ügyvezetője az MTI-vel csütörtökön.

Libegő épülhet Lillafüreden 

 A miskolci polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint a budapesti székhelyű Libegőpark Kft. egy 1080 méter pályahosszúságú, 263 méter szintkülönbségű libegő létesítését tervezi - írja az Észak Magyarország internetes portálja.

Ketten fent ragadtak a Libegőn 

Két ember fent ragadt a budapesti Libegőn a vasárnapi zárás után – írta hétfőn a 444.hu hírportál. A BKV-nál vizsgálatot indítottak az ügyben.

Egész nap nem jár a Libegő 

Karbantartási munkák miatt hétfőn egész nap nem szállít utasokat a Libegő Budapesten - közölte honlapján a Budapesti Közlekedési Központ.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!