Konferenciát szervez és az Utazás kiállításon is kint lesz Fürdővárosok Szövetsége 

A Magyar Fürdővárosok Szövetsége elnökségi ülését, szemináriumát és közgyűlését 2016. október 20-án tartotta Körmenden, a MJUS World Resort & Thermal Parkban.
Ügyvezető elnököt választott a Magyar Fürdővárosok Szövetsége

Ügyvezető elnököt választott a Magyar Fürdővárosok Szövetsége 

Május végén a Magyar Fürdővárosok Szövetsége (MFVSZ) Komáromban megtartott tisztújító közgyűlésén Dr. Szabó Zoltánt választotta ügyvezető elnökének.

Újabb tagokkal bővült a Magyar Fürdővárosok Szövetsége 

A Magyar Fürdővárosok Szövetsége tavaszi közgyűlését 2015. május 15.-én Mezőkövesden tartotta, melyen részt vett Tállai András miniszterhelyettes és dr. Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkár a Nemzetgazdasági Minisztériumból.

Mórahalmon tartotta közgyűlését a Magyar Fürdővárosok Szövetsége 

Tervekről és fejlesztési lehetőségekről is szó esett a közgyűlésen.

Új tagok a Fürdővárosok Szövetségében 

Két, fürdővel rendelkező város Martfű és Kunszentmiklós jelentkezését fogadta el a Magyar Fürdővárosok Szövetsége, amely így negyvennégy tagot számlál, tájékozatta lapunkat Szabó Zoltán titkár.
A fürdővárosok is megjelentek az OMÉK-on

A fürdővárosok is megjelentek az OMÉK-on 

A Magyar Turizmus Zrt. kiemelt partnereként volt jelen a Magyar Fürdővárosok Szövetsége a 2013. szeptember 18-22. között megrendezett 76. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK) Budapesten, a Hungexpo vásárközpontban tájékoztatta lapunkat Szabó Zoltán a szövetség titkára. 

20 éves a Magyar Fürdővárosok Szövetsége 

2013. szeptember 6.-án Túrkevén ünnepelte fennállásának 20 éves évfordulóját a Magyar Fürdővárosok Szövetsége. 

Új alapszabályt fogadott el a Magyar Fürdővárosok Szövetsége 

A megváltozott környezeti és belső feltételek miatt a Magyar Fürdővárosok Szövetsége egy korszerűbb alapszabályt alkotott meg, amely megfelel jelenlegi körülményeinknek, tájékoztatott Dr. Szabó Zoltán elnök.

Új tisztségviselők a Magyar Fürdővárosok Szövetségében 

A Magyar Fürdővárosok Szövetsége a múlt hónapban Csongrádon tartotta őszi rendes Közgyűlését, közölte lapunkkal a szövetség. 

Új elnök a Magyar Fürdővárosok Szövetsége élén 

Augusztus közepén a Magyar Fürdővárosok Szövetsége (MFVSZ) Túrkevén megtartott rendkívüli tisztújító közgyűlésén Dr. Szabó Zoltánt Túrkeve város polgármesterét választották elnöknek.

Új elnök a Magyar Fürdővárosok Szövetsége élén 

Még május végén a Magyar Fürdővárosok Szövetsége (MFVSZ) Kisbéren a Kincsem Wellness Hotelben megtartott évi rendes közgyűlésén határozott úgy, hogy Lázár Istvánt Kehidakustány polgármesterét bízzák meg az elnöki teendők ellátásával. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!