Óriási érdeklődés a Magyar Ízek Vásárán 

A cudar idő ellenére 7 500 látogató volt kíváncsi a hétvégén megszervezett Magyar Ízek Tavaszi Vásárára, ahol több mint ezer hamisítatlan hazai élelmiszer termékből válogathattak az érdeklődők, emellett színes gasztronómiai és kulturális programok is várták őket. A helyszínen árusító kis- és őstermelők visszajelzése alapján mintegy 125 millió forint összegű vásárlás valósult meg a két nap alatt a kiváló minőségű magyar élelmiszer széles kínálatából.

12 ezren látogattak ki a Magyar Ízek Vásárára 

Véget ért a 7. Magyar Ízek Vására, amely idén is kiemelt érdeklődés mellett zajlott a hétvégén, hiszen 12 ezren látogattak ki a sajtvásárra, ahol több száz féle sajtot és további több ezer terméket kóstolhattak meg az ínyencek.
Összeállítás az ország sajtjának felszeleteléséről

Összeállítás az ország sajtjának felszeleteléséről 

300 kilós sajtot készítettek Budapesten, ez lett Magyarország legnagyobb sajtja. Tíz sajtkészítő egy napon át csinálta a sajtot, amelyet ma meg is lehetett kóstolni. A sajthoz csaknem 3000 liter tejet használtak fel és 120 kiló sót.
Na vajon mekkora hazánk legnagyobb sajtja?

Na vajon mekkora hazánk legnagyobb sajtja? 

Összesen 2820 liter tejből készítették el az ország legnagyobb sajtját a 7. Magyar Ízek Vásárára. A 300 kilós finomságot - amely Mirc Nárcisz sajtmester műve - március 28-án péntek délután 14 órakor vágják meg.
Sajtra Magyar!

Sajtra Magyar! 

Március 29-30. között hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Ízek Vására a Millenáris „B” csarnokában, amelynek idei központi témája a minőségi kézműves tejtermékek, azon belül is a sajtkészítmények.

Megnyílt a Kézműves Magyar Ízek Vására 

Megnyílt pénteken a Kézművek Magyar Ízek Vására a fővárosban, a hagyományos kézműves termékeket felvonultató vásár központi terméke idén a hal- és vadhús.

Hurkából és kolbászból lesz a kerítés a Millenárison 

Immáron negyedik alkalommal rendezik meg a Kézműves Magyar Ízek Vásárát a budapesti Millenáris B épületében. A közelgő disznótoros szezonra való tekintettel idén november 16-18 között a rendezvényen kiemelt szerepet kap a hurka a kolbász és az újbor is. Most olyan különlegességek is lesznek mint a szilvalekváros kolbász és a fehérboros magvas birsalma mustárral szervírozott országkolbász, valamint a kalocsai paprikás csokoládé.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!