Hivatalosan is átadták a tokaji ötcsillagos házat

Hivatalosan is átadták a tokaji ötcsillagos házat 

Csütörtökön hivatalosan is átadták a Minaro Hotel MGallery szállodát, a Dreamland Holding e térség-beli fejlesztését. Lázár János építésügyi és közlekedési miniszter a megnyitón elmondta, a szálloda a térség számára olyan befektetés, amely bizonyítja, hogy vidéken nemcsak élni, hanem befektetni is érdemes.
Bányából luxushotel

Bányából luxushotel 

Az Accor vezető luxusmárkája, az MGallery Hotel Collection november közepén hivatalosan is megnyitotta új magyarországi szállodáját, az ötcsillagos Minaro Hotel Tokaj MGallery-t. s Az egykori andezitkő bányában létrehozott hotel a Tokaji-hegységben, Magyarország világörökségi borvidékén található.
Megnyílt a Minaro Hotel Tokaj

Megnyílt a Minaro Hotel Tokaj 

Az Accor vezető luxusmárkája, az MGallery Hotel Collection hivatalosan is megnyitotta új magyarországi szállodáját, a Minaro Hotel Tokaj – MGallery-t. sAz egykori andezitkő bányában megvalósított hotel a Tokaji-hegységben, Magyarország világörökségi borvidékén található. A varázslatos környezetben rejtőző kincset felfedező utazókat el fogja bűvölni a szálloda nyugalma, egyedi dizájnja, jellegzetes élményei, valamint az MGallery márka által kínált átgondolt öngondoskodási rituálék - tájékoztatta lapunkat az Accor.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!