Védettséget kapnak a jelzett turistautak

Védettséget kapnak a jelzett turistautak 

Ezentúl az állami erdőgazdaságok vállalják, hogy a területükön vezető, szabványosan jelzett turistautak létesítése, megszüntetése vagy módosítása előtt mindig egyeztetnek a szakmai szervezettel.
Így készül a Kéktúrázás napjára a Pilisi Parkerdő

Így készül a Kéktúrázás napjára a Pilisi Parkerdő 

A Magyar Természetjáró Szövetség a hazai állami erdőgazdaságok és nemzeti parkok szakmai segítségével – hagyományteremtő céllal – invitálja a természetjárást kedvelőket a Kéktúrázás napjára, október 10-ére. A rendezvény lebonyolításában, három szakaszon, a Pilisi Parkerdő munkatársai is aktívan részt vesznek, figyelmet fordítva az aktuális járványügyi szabályok maradéktalan betartására és a túrázók biztonságára.
Húsz százalékos vasúti kedvezmény természetjáróknak

Húsz százalékos vasúti kedvezmény természetjáróknak 

A MÁV-START és a GYSEV februártól 20 százalékos utazási kedvezményt biztosít a Magyar Természetjárók Szövetsége érvényes klubkártyával rendelkező tagjai részére. 

Offline turistanavigáció a mobilon 

Megérkezett a Magyar Természetjáró Szövetség új fejlesztése, a turistautakon, többek között a Kéktúrán navigáló – és számos hasznos információt adó – TTR mobilalkalmazás, a TTRmAPP.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!