Ingatlanfejlesztési nívódíj a Matild Palace-nak

Ingatlanfejlesztési nívódíj a Matild Palace-nak 

A Matild Palace nyerte a 35. jubileumi Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat Szálloda kategória díját. Az épület rekonstrukciója Szálloda kategóriában első díjat, összesített pályázatban második díjat és a Legjobb projektek között a pályázók szavazata alapján harmadik díjat nyert.
Már Nívódíj tábla is jelzi a Postapalota rekonstrukciójának minőségét

Már Nívódíj tábla is jelzi a Postapalota rekonstrukciójának minőségét 

Az MNB Felügyeleti Központ és Pénzmúzeum – ismertebb nevén Postapalota – Építőipari Nívódíjat nyert "Műemlék helyreállítás, építmény rekonstrukció" kategóriában.
„A fel nem használt energia a legolcsóbb”

„A fel nem használt energia a legolcsóbb” 

Az MSZÉSZ LIV. közgyűlésének első napján olyan húsbavágó témákban kaphattak hasznos tanácsokat a szövetség tagjai, mint az OTA-kkal való előnyös együttműködés feltételei, vagy hogy, mit tehet egy szálloda az energiaárak emelkedése kapcsán?
Nívódíjat kapott a Hotel Moments

Nívódíjat kapott a Hotel Moments 

Összesen 11 projektet részesített Nívódíjban a Bíráló Bizottság, emellett 3 részére elismerő Oklevelet adott ki.
Nívódíjat kapott a fertődi Esterházy-kastélyegyüttes

Nívódíjat kapott a fertődi Esterházy-kastélyegyüttes 

Építőipari Nívódíjat hirdető táblát avattak 2017. május 31-én. A fertődi Esterházy-kastélyegyüttes részét képező jószágkormányzói épületegyüttesről megemlékező ünnepségen beszédet mondott a Miniszterelnökség kiemelt társadalmi ügyekért felelős helyettes államtitkára is.

Szállodák is pályázhatnak az Ingatlanfejlesztési Nívódíjra 

Szeptember végéig lehet pályázni a 17. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíjra, melyre szállodák is jeletkezhetnek - hívja fel a szakma figyelmét a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.

Nívódíjas lett a kecskeméti Sheraton 

A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont megkapta az építőipar egyik legrangosabb hazai kitüntetését, az Építőipari Nívódíjat. Az elismerést 1999 óta olyanoknak ítélik oda, akik munkájukkal nemcsak maradandót alkotnak, hanem javítják az építőipar megítélését is. Idén a Kereskedelmi létesítmény kategóriában a kecskeméti szálloda kivitelezéséért a KÉSZ Csoportot díjazták.
Emléktáblát avattak a SkyCourtben

Emléktáblát avattak a SkyCourtben 

A díjazottak és a neves szakmai zsűri jelenlétében felavatták azt az emléktáblát, amely megörökíti a Budapest Airport Építőipari Nívódíját. A Budapest Airport új, 2. Termináljának SkyCourt utasforgalmi csarnoka elnyerte 2012-ben a legmagasabb építőipari-építészeti díjat a középület kategóriában.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!