Akár 800 milliárdba is kerülhet az államnak a Ferihegy privatizációja 

Budai Gyula elszámoltató szerint a Malév-leállás további 800 milliárdba kerülhet a Hochtief-fel kötött ferihegyi privatizációs szerződés miatt - közölte szerdán a kormányzati portál.
A spanyol Vueling viheti a Malévet?

A spanyol Vueling viheti a Malévet? 

A Népszabadság úgy tudja, hogy a spanyol Vueling légitársasággal már addig jutottak a tárgyalások, hogy a cégnél igazgatósági döntésre vár a magyar légitársaságba való beszállás.

Megveszi a Turkish Airlines a LOT-ot? 

Török lapértesülés szerint a Turkish Airlines bejelentette, hogy megvásárolná a LOT lengyel légitársaságot.

Már megint a Travel Service a Malév kérő? 

A cseh hátterű Travel Service-szel folytat tárgyalásokat a kormány egy Budapest központú új nemzeti légitársaság indításáról. A Malévot pedig valószínűleg hagyják csődbe menni - írja a Világgazdaság.

Budapest Airport privatizáció 

Nyomozást rendelt el a Fővárosi Főügyészség a Budapest Airport (BA) Zrt. privatizációja ügyében különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó, folytatólagosan elkövetett hűtlen kezelés és jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntette miatt ismertetlen tettesek ellen.

Kiszáll az állam a Budapest Airportból 

Az állam értékesíti a Budapest Airportban (BA) meglévő részesedését, ezt a kormány június 9-re datált határozatában hagyta jóvá, amely a Magyar Közlöny 61. számában jelent meg.

Még idén eladják a LOT-ot 

Még az idén év végéig befejeződik a LOT lengyel légitársaság privatizációja a lengyel kincstárügyi minisztérium tervei szerint - jelentette a hétvégi lengyel sajtó.

Privatizáció előtt a SAS légitársaság 

A norvég kormány engedélyt kért a törvényhozástól, hogy eladhassa 14,29 százalékos részesedését a SAS légitársaságban.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!