R_hotel cikkek
Finn gasztronómiával ünneplik a finn szállodatervezőt
A Danubius Hotel Helia 1990-ben nyitotta meg kapuit a finn építész, Pekka Helin tervei alapján, akinek keze nyomát a szálloda felújítása során is nagy tiszteletben tartják. Ezen finn hagyományokra alapozva Tóth Zoltán Executive Chef a skandináv gasztronómiába kalauzolja el a hotel lobbijában található Yellow Bistro & Bar vendégeit.
Álláshirdetések
Munkatársat vagy munkát keres?
Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!
Group travel: next stop the Grand Est!
The Grand Est is a must-see destination for group travel lovers. With its historic cities and unspoilt natural landscapes, this rich, diverse region offers an unrivalled range of experiences.
Champagne For You: ahol az ország legszélesebb pezsgőválasztéka vár
A Champagne For You tulajdonosa, Kiszely Katalin mesélt nekünk, aki a pezsgők szeretetét üzleti vállalkozássá és életérzéssé formálta.
Friss
Heti top cikkek
Versenyfutás az elégedett vendégekért: lépéselőnybe kerülhetnek az AI-felhasználók
Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen kihívásokkal szembesül a vendéglátás, és hogyan segíthet az AI ezek leküzdésében.
Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.