Telt házzal indult el az IBUSZ első charter járata Salalah-ba

Telt házzal indult el az IBUSZ első charter járata Salalah-ba 

November 24-én hajnalban teljes teltházzal szállt fel a Smartwings Boeing 737/900 MAX típusú gépe, az IBUSZ első charter járata Salalah-ba, Omán fehérhomokos tengerpartjára. (x)
Magyarországé az első országnéző repülés Európában

Magyarországé az első országnéző repülés Európában 

A Wizz Air kihagyta a ziccert, a Légiközlekedési Kulturális Központ, a Smartwings és a Budapest Airport viszont úgy döntött, több légitársaság mintájára országjáró repülést szervez október 25-én - írja az AIRportal.hu.

Visszafordult és kényszerleszállást hajtott végre egy hurghadai járat Ferihegyen 

Nehezen indult a Hurghadába induló nyaralók reggele. Felszállás után visszafordult és kényszerleszállást hajtott végre a Smartwings hurghadai járata Ferihegyen - közölte a repülőteret üzemeltető Budapest Airport helyettes szóvivője az MTI-vel csütörtök hajnalban. 

Smartwings: hét magyarországi járat és közvetlen jegyértékesítés 

Hét új járatot indít Magyarországról a cseh Smartwings légitársaság, ebből hat Budapestről, egy pedig Debrecenből indul - közölte az Airline Route légügyi szaklap hétfőn.

Márciustól indulnak a Smartwings járatai 

Kilenc desztinációra indulnak menetrend szerinti járatai a következő hónapokban a Smartwings légitársaságnak, tudta meg lapunk. 

Cseh kérője akadt a Malévnak 

Vételi szándékáról a társaság levélben értesítette a kormányfőt illetve Fellegi Tamást, az illetékes tárca vezetőjét.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!