Görögország volt a nyári sláger a Start Utazásnál 

Nem volt túl jó az idei nyári szezon kiutazási szempontból, több korábban sikeres desztinációba csökkent az eladott utak száma, ugyanakkor átalakult a legnépszerűbb úti célok sorrendje – tudtuk meg az egyik legnagyobb forgalmú online utazási irodahálózat, a Start Utazás ügyvezetőjétől, Geri Károlytól.
Hol nyaralunk legtöbben az idén?

Hol nyaralunk legtöbben az idén? 

A Start Utazási Iroda most kiadott tanulmányában azt összegezte, honfitársaink legszívesebben hová utaznak nyaralni idén nyáron. Az összeállítás több, mint kétezer, az idei nyárra az irodánál lefoglalt nyaralás alapján készült el.
Magyar idegenvezetővel a paradicsomban

Magyar idegenvezetővel a paradicsomban 

Idén februárban utazott először magyar idegenvezetős csoport karibi hajóútra. A Start Utazásnál azt tervezik, hogy az idegenvezetős álomtúrák rendszeresek lesznek.

Előfoglalási toplista 

Közel 800 ezer online keresés és több mint háromezer megkötött utazási szerződés alapján a Start Utazási Iroda összeállította az előfoglalási időszak legnépszerűbb úti céljainak listáját.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!