Új bicikliutak épülnek a Velencei-tó környékén 

A Fejér Megyei Önkormányzat sikeres pályázatának köszönhetően hat Fejér megyei településen mintegy 1,1 milliárd forintból épülnek kerékpárutak az év végéig.

Amerikai bíróságon folytatódhat a sukorói ügy 

A Világbank Washington DC-ben székelő Beruházási Viták Rendezésének Nemzetközi Központjához fordul a A King’s City projekt tulajdonosa - tájékoztatta a Turizmus Online-t a Vigotop.

Nem lesz kaszinóváros Sukorón 

Sem Joav Blum, sem a KC Biddig Kft. nem teljesítette a szerződésben előírt feltételeket, így nem lesz Sukorón kaszinó.

Kitart a sukorói beruházás mellett a King’s City 

A Sukoróra óriáskaszinót álmodó befektetői csoport kitart eredeti tervei mellett, és az előző kormány által beígért állami támogatásra is igényt tartanak – derül ki a társaság szerkesztőségünknek eljuttatott, legfrissebb közleményéből.

Élőlánccal tiltakoznak a zöldek a Velencei-tó kapuja ellen 

Az Európai Unió által 1,5 milliárd forinttal támogatott Velencei-tó kapuja projekt megvalósítása ellen tiltakoznak civil szervezetek: az Angelika Természetvédő Egyesület aktivistái más szervezetekkel összefogva figyelemfelkeltő demonstrációt tartanak a közeljövőben, és akár élőlánccal is megakadályozzák, hogy a beruházás megkezdődjön - jelentette ki a szervezet elnöke, Szigeth Gábor az MTI-nek hétfőn.

Pert nyert az LMP Sukoró ügyben 

A Lehet Más a Politika (LMP) jogerősen pert nyert a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) ellen a sukorói telekcsere-iratok kiadásának ügyében.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!