Nem indít és nem fogad járatokat a charleroi-i repülőtér

Nem indít és nem fogad járatokat a charleroi-i repülőtér 

A biztonsági szolgálat sztrájkja miatt kialakult zsúfoltság, valamint a földi kiszolgálás ellehetlenedése miatt nem indít és nem fogad gépeket a magyarországi légijáratokat is kiszolgáló belgiumi Charleroi nemzetközi repülőtér - tájékoztatott a La Libre Belgique című francia nyelvű belga napilap kedden.

Sztrájkolnak a spanyol légiforgalmi irányítók 

Négynapos, részleges sztrájkba kezdtek a légiforgalmi irányítók hétfőn Spanyolországban, az akció az első napon mintegy 1300 járatot érint.

Félelem az Ebolától: sztrájkoltak a repülőgépek takarítói 

Egynapos sztrájkot tartott New Yorkban csütörtökön mintegy 200 repülőgép-takarító az ebolától való félelem miatt, az amerikai kongresszus több tagja pedig azt sürgette, hogy tiltsák meg az Egyesült Államokba történő beutazást a járvány által leginkább sújtott nyugat-afrikai országokból.

Ennyit keresnek a román légitársaság pilótái 

Magasabb béreket követelnek a Tarom román légitársaság pilótái, akiknek egy része kedden is folytatta a munkabeszüntetést.

Pénteken is sztrájkolnak a Köln/Bonn repülőtéren 

A német Verdi szakszervezet csütörtökön közölte, hogy a biztonsági személyzet pénteken hajnal 4 órától Hamburg után a Köln/Bonn repülőtérre is kiterjeszti a sztrájkot. A Germanwings légitársaság emiatt jelentős korlátozásokra számít a legnagyobb központi repülőterén.

Berlinbe és Hamburgba elmennek a Lufthansa gépei 

Nyolc induló és tíz érkező járatot töröltek a Lufthansa légikísérőinek sztrájkja miatt pénteken Budapesten - közölte Hardy Mihály, a Budapest Airport vállalati és közkapcsolati igazgatója pénteken az MTI megkeresésére.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!