Hamarosan Debreceni Tavaszi Fesztivál

Hamarosan Debreceni Tavaszi Fesztivál 

Április 4-19. között rendezik a Debreceni Tavaszi Fesztivált, amelynek idén a "debreceniség" kerül a fókuszába,  jelentették be hétfőn a szervezők.
Kecskeméten is Tavaszi Fesztivál

Kecskeméten is Tavaszi Fesztivál 

Idén márciusban végre megtarhatják a Tavaszi Fesztivált Kecskeméten, március 11 - 30 között, és így immár 37. alkalommal várja az érdeklődőket.

Folytatódnak a kulturális nagyberuházások 

A jövő évi költségvetés tervezetében is számos jelentős kulturális nagyberuházás szerepel, a Városliget megújításával összefüggő projektekre mintegy 50 milliárd forintot irányoztak elő.

Maskarádé és tavaszi fesztivál Debrecenben 

A januári farsangi mulatozás, a dalidó után februárban a télbúcsúztató maskarádéval és a hagyományos tavaszi fesztivállal folytatódik az év eleji kulturális programsorozat Debrecenben - jelentették be a szervezők hétfőn a Kölcsey-központban.
Francia filmcsemegékkel és flamencóval vár a Debreceni Tavasz

Francia filmcsemegékkel és flamencóval vár a Debreceni Tavasz 

Közel negyven programmal készül a Debreceni Tavasz című kulturális fesztiválra a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. A programok közül tizenöt belépődíjas, a többi ingyenes – tudtuk meg  a sajtótájékoztatón.

Két hétig tart a paksi összművészeti fesztivál 

Ötödször rendezik meg szombattól a Paksi Tavaszi Összművészeti Fesztivált, amelyen képzőművészeti és irodalmi programok, zenei, táncos és színházi produkciók sora várja az érdeklődőket két héten át.

Csík Zenekar, ikonkiállítás és hangszercsodák Győrben 

Koncertekkel, színházi előadásokkal, kiállítással és gyermekeknek szóló programokkal március 15. és április 30. között 19. alkalommal rendezik meg a Győri Tavaszi Fesztivált.

Közösen népszerűsítik a Budapesti Tavaszi Fesztivált 

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Budapesti Fesztiválközpont Nonprofit Kft. és a Magyar Turizmus Zrt.

Veszprémi tavaszi fesztivál koncertekkel és színpadi produkciókkal 

Intellektuális rock, világzenei koncertek, színpadi prózai és táncos produkciók szerepelnek a márciusban megrendezésre kerülő Veszprémi Tavaszi Fesztivál programjában.

John Malkovich Budapesten tavaszi fesztiválozik 

Az idén március 16. és 26. között kerül sor a 32. Budapesti Tavaszi Fesztiválra. A rendezvénysorozat ezúttal is számos hazai és külföldi kiválósággal, magas színvonalú produkcióval kíván hű lenni a hagyományokhoz - tájékoztatott a fővárosi önkormányzat.

Tíznapos lesz jövőre a Budapesti Tavaszi Fesztivál 

Elindult a jegyértékesítés a jövő évi Budapesti Tavaszi Fesztiválra, amely a támogatások drasztikus csökkenése miatt a megszokottnál rövidebb, tíznapos lesz. 2012. március 16. és 26. között azonban így is sokszínű programsorozattal várják a közönséget.

Rejtélyes körülmények között mondott fel a Budapesti Fesztiválközpont gazdasági igazgatója 

Az egyebek mellett a Tavaszi Fesztivált is szervező Budapesti Fesztiválközpont Nonprofit Kft. ügyvezetője, Zimányi Zsófia felkérésére az eset miatt hétfő óta független külső könyvvizsgálói cég vizsgálódik a kft-nél.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!