Fotópályázat tükörkép szelfikkel és épületekkel

Fotópályázat tükörkép szelfikkel és épületekkel 

A Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeumában október 4-én megnyílt Au Revoir! - Magyar származású fotográfusok Franciaországban c. időszaki fotókiállításához kapcsolódóan profi és amatőr fotósok műveit várják – visszatükröződő önarcképpel és budapesti épületekkel.

Máglyagyújtás és vitézparádé Egerben 

A felújítás alatt levő vár, valamit a tavaly nemzeti emlékhellyé nyilvánított Eger és a Dobó István Vármúzeum lesz a kiemelt vidéki helyszíne az idei Múzeumok Éjszakája országos programsorozatnak. A június 20-ára meghirdetett látványos, nagyszabású kulturális eseményről kedden bemutatókkal egybekötött sajtótájékoztatót tartottak az egri várban.
Egeré lett az Egri Vár

Egeré lett az Egri Vár 

2013 január 1-jétől Eger MJV Önkormányzata a Dobó István Vármúzeum fenntartója. Ez alkalomból tartott ünnepélyes sajtótájékoztatót január 7-én, az Egri Vár főbejáratánál a korábbi és új működtető.

Eger és Heves megye: közös marketingstratégia 

Ötmillió forintot ad össze Eger valamint Heves megye önkormányzata az egri vár állagmegóvásához és közös marketingstratégiát terveznek - erről is megállapodás született a városi és a megyei önkormányzat egyeztető bizottsági ülésén.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!