Az Utazom.com portfóliójában a Vendegvaro.hu!

Az Utazom.com portfóliójában a Vendegvaro.hu! 

Az alig több mint egy éves múltra visszatekintő utazom.com utazási iroda és magazin 2012 júniusától belföldi szállásfoglalással bővíti kínálatát.
Melyek a kedvenc hazai úti célok?

Melyek a kedvenc hazai úti célok? 

Sopron végzett az élen a Vendégváró.hu által szervezett Magyarország legkedveltebb úti célját kereső internetes szavazáson. A vasárnap befejeződött három héten át tartó szavazáson több mint 25 ezren adták le voksukat, mintegy 2500 hazai településre.

Testhosszal vezet Sopron 

Sopron továbbra is magabiztosan vezet Eger és Pécs előtt, Szilvásvárad két helyezést javított a Vendégváró.hu által szervezett internetes szavazás célegyenesében. A szavazás célja megtudni, mi Magyarország legkedveltebb úti célja.
Nem csak az ár dönt!

Nem csak az ár dönt! 

Honfitársaink szívesen tervezik meg utazásaikat az interneten, szeretik végignézni a szállások képeit és az ár-érték arány fontosabb számukra, mint az olcsóság, derül ki az NRC piackutató által a néhány napja megújult Vendégváró.hu megbízásából április elején készített reprezentatív online kutatásából.

Elindult az új Vendégváró.hu 

Közel fél éves előkészítő és fejlesztőmunka után hivatalosan is elindult az új Vendégváró.hu.
Finisben a Vendégváró megújulása

Finisben a Vendégváró megújulása 

Utolsó szakaszába ért a Vendégváró.hu szállásfoglalási rendszerének fejlesztése, az oldal hátteréül szolgáló kezelőfelület béta verziója teljesen el is készült.

A Vendégváró.hu szállásfoglalási rendszerrel bővül 

A Vendégváró.hu, Magyarország legnagyobb és egyik leglátogatottabb turisztikai tartalomszolgáltató portálja ez év áprilisától online szállásfoglalási szolgáltatással bővíti kínálatát.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!