Iránytű turisztikai kommunikációs verseny: 27 pályamű jutott a döntőbe

Iránytű turisztikai kommunikációs verseny: 27 pályamű jutott a döntőbe 

A szakmai zsűri döntése alapján összeállt az Iránytű turisztikai kommunikációs verseny 2017. évi shortlistje: 27 pályamű került be a legjobbak közé. 
Turisztikai desztinációmenedzsment 3.0 - képbe kerül a francia modell?

Turisztikai desztinációmenedzsment 3.0 - képbe kerül a francia modell? 

A 2016-os év egy újabb fordulópont a hazai turisztikai desztinációmenedzsment rendszer(telenség)  fejlesztésében, ami az eddigi legnagyobb változásokat hozhatja a Magyar Turisztikai Ügynökség megjelenésével és a frissen elfogadott turizmusfejlesztési törvény hatályba lépésével.

Új elnökségi tagokkal bővült a Mátra Jövője Turisztikai Egyesület 

November 25-én tartotta tisztújító közgyűlését az idén 10 éves Mátra Jövője Turisztikai Egyesület. A több mint 90 tagot számláló egyesület elnökévé ismét Kápolnai Nagy Ágnest választották, aki az alapítás óta vezeti a szervezetet.
A fenntartható desztináció menedzsment indikátorai

A fenntartható desztináció menedzsment indikátorai 

Az Európai Bizottság 2013. február 22-én Brüsszelben bemutatta a Surrey Egyetem közreműködésével a fenntartható desztinációk érdekében kidolgozott indikátor rendszert.

Víg Tamás távozott a Magyar Turizmus Zrt-től 

Másfél év után távozott a Magyar Turizmus Zrt-től Víg Tamás TDM-koordinátor, helyét Tóth Krisztina foglalja el. Ugyanakkor a Magyar Turizmus Zrt. tájékoztása szerint a TDM rendszer fejlesztésével kapcsolatos államigazgatási feladatok koordinálása a továbbiakban kizárólag a Nemzetgazdasági Minisztérium Turizmus Főosztályának kompetenciájába tartozik.

TDM szervezetek féloldalas helyzetben 

Féloldalasan épült ki mostanáig a TDM rendszer Magyarországon - állapította meg Víg Tamás, a Magyar Turizmus Zrt. TDM koordinátora. Munkatársunktól

Ukrán határon átnyúló turisztikai együttműködés 

Az ukrán-magyar határ menti idegenforgalmi együttműködésről tanácskoztak ukrajnai és magyarországi idegenforgalmi szakemberek csütörtökön Ungváron, A határon átnyúló desztináció-menedzsment Kárpátalján és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében elnevezésű projekt nyitókonferenciáján.

Szent Város ez - TDM Esztergomban 

„Szent Város ez - Helyi TDMSZ létrehozása Esztergomban” címmel pályázott Esztergom TDM szervezet kialakítására.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!