Megújul a Weco Travel cégcsoport 

A corporate utaztatás és konferenciaszervezés területén vezető szerepet betöltő Weco-Travel Kft. és az online utazási szolgáltatásokban jeleskedő, a repjegy.hu és a hurra-nyaralunk.hu oldalakat üzemeltető Weco-Online Kft. szakmai vezetése átalakul.

Keresik a magyar utasok kedvenc légitársaságát! 

Legutóbbi külföldi útján jókedvűen, fütyörészve szállt le a repülőről, olyan jól érezte magát? Vagy éppen ellenkezőleg: megfogadta, hogy ezzel a légitársasággal soha többet nem repül? Most megoszthatja véleményét bármely repülőtársaság szolgáltatásaival kapcsolatban.
Új eBusiness vezető a Weco-Online Kft.-nél

Új eBusiness vezető a Weco-Online Kft.-nél 

Bánhegyi Csanád tölti be 2012. január 2-től a Weco-Online Kft. újonnan létrehozott eBusiness vezetői pozícióját. Az új szerepkör a vállalat portfoliójának online értékesítéstámogatási és marketing feladatainak ellátását öleli fel.

Chemol Travel, őszi körutak: 2. kiadás 

És nem csupán ez; tengeri hajóutak, szilveszteri ajánlatok is szerepelnek benne. Mivel az éves programfüzet útjai a várakozásokat is felülmúlóan népszerűnek bizonyultak, az őszi indulások férőhelyeinek jelentős része és a programfüzet maga is elfogyott - tájékoztatta a Turizmus Online-t az utazási iroda.

Törzsvásárlói programot indított a Weco-Online Kft. 

Elindult a Weco-Online Kft utazási hűségprogramja, a HurráKlub (http://www.hurraklub.hu).
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!