Királyok, szentek, Aranybulla

Királyok, szentek, Aranybulla 

Magyarország egyik leggazdagabb városa viszonylag jól megúszta a járvány miatti csődöket, kevés üzlet zárt be, mert többféle módon támogatta őket az önkormányzat, mint ahogyan támogatja ma is  –  jelentette ki Cser-Palkovics András polgármester a szerdai székesfehérvári sajtótájékoztatón. A város gazdag kulturális programcsokorral és nívós kiállításokkal készül a nyári csúcsforgalomra.
Hitellel sikerült talpon maradnia a HungaryCardnak

Hitellel sikerült talpon maradnia a HungaryCardnak 

Bár a világon sokféle turisztikai kártya, kedvezményeket nyújtó városkártya működik, évtizedek óta, a HungaryCard - amely a turisztikai látnivalókra és más szolgáltatásokra épül, a közlekedéstől a szállásokon át egészen a múzeumi belépőkig – több tekintetben unikum. Országos, a belföldieket megcélzó kártya a világon mind a mai napig csak Magyarországon létezik
A két legnehezebb év van mögöttünk

A két legnehezebb év van mögöttünk  

Interjú Erdei Bálinttal, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) általános alelnökével. A Covid idején tapasztalhattuk meg igazán, mennyire érzékeny ágazat a turizmus. Túl lehet-e egyáltalán élni, hogy egyik évről a másikra az addigi bevételnek a 20 százaléka folyik csak be? – kérdeztük elsőként.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!