Forradalmasította a business-utazást a Qatar Airways

Forradalmasította a business-utazást a Qatar Airways 

QSuite néven privát, igény szerint több személyessé alakítható kabinokkal, dupla ággyal, kézzel varrott olasz bőrülésekkel és az új koncepcióba illeszkedő menüvel rukkolt elő a Qatar Airways a berlini ITB-n.

Az ITB-n egyeztetett Kína és a KKE-országok 

Magyarország berlini nagykövetsége Kína és tizenhat közép-kelet-európai ország (Kína-KKE) turisztikai együttműködését támogató rendezvénynek adott otthont az Internationale Tourismus Börse (ITB) első napján. Az eseményt dr. Györkös Péter berlini magyar nagykövet és dr. Somogyi Zoltán UNWTO főtitkár-helyettes nyitotta meg. A találkozón Princzinger Péter, az MTÜ általános vezérigazgató-helyettese ismertette az együttműködés 2016-os eredményeit és 2017-es terveit.
Innovatív és kreatív magyar megjelenés az ITB-n

Innovatív és kreatív magyar megjelenés az ITB-n 

„360°-os szoba, selfie-pont és virtuális balatoni jégvitorlázás várja az érdeklődőket a Magyarország-standon Berlinben, az Internationale Tourismus Börse (ITB) turisztikai vásáron. 160.000 négyzetméteren öt kontinens 187 országának több mint 10.000 kiállítója mintegy 120.000 szakmai látogatóra és 60.000 érdeklődőre számíthat március 8. és 12. között” - közölte szerdán a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).
Egyszer az életben: gyalogtúra a Mount Everest alaptáborba

Egyszer az életben: gyalogtúra a Mount Everest alaptáborba 

Kimerülten, de büszkén és addig nem tapasztalt élményekkel feltöltődve ültünk a gyalogtúra induló és egyben befejező állomását is jelentő kisváros, Lukla egyik szállásának éttermében. A levest kanalazva megkérdeztem túratársaimat: van-e az a pénz, amiért holnap visszaindulnátok erre az útra? Kis gondolkodás után nemleges válaszok, majd milliós összegek kezdtek el repkedni, amire mosolyogva néztünk össze és megállapítottuk: életünk egyik legnagyobb élményén vagyunk túl, mégsem indulnánk vissza. Ugyanakkor tudtuk, hogy a Mount Everest alaptábor túra során átélt fizikai és lelki utazás élményeit utólag fogjuk igazán értékelni. És így is lett: mióta hazajöttünk, hiányzik a hegy, a csapat, a nepáli emberek elképesztő kedvessége és a napi adrenalinbomba, amit gyalogtúránk 11 napja jelentett.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!