Bezárt az eplényi sípálya

Bezárt az eplényi sípálya 

Átmenetileg, mert a pályák egyelőre nem alkalmasak síelésre.
Mégis marad a Budapest-bérlet! De nem sokáig

Mégis marad a Budapest-bérlet! De nem sokáig 

Jó hír, hogy mégis marad az eddigi tarifarendszer és a Budapest-bérlet az agglomerációs vonalakon. A rossz hír, hogy nem sokáig - csak a tavasz első hónapjáig.

Az uniós határellenőrzés enyhítését kéri a horvát kormányfő 

Levélben fordult Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő az Európai Unió (EU) vezetőihez a szigorított határellenőrzések okozta torlódások miatt, arra kérve őket, hogy sürgősen találjanak megoldást az áruk és a személyek szabad mozgására.

Ismét felfüggesztették a Malév közgyűlését 

A Malév szerdai közgyűlése nem tárgyalt a társaság tőkerendezéséről, mert a közgyűlés összehívásáig - a rendelkezésre álló rövid idő miatt - még nem született meg a fedezet biztosításához szükséges valamennyi döntés - közölte az MTI kérdésére a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV).

Újabb témaút Székelyföldön: székely kapuk útja 

Tematikus utak kialakítását tervezik a romániai Hargita megyében európai uniós pályázatok révén - írja a Krónika című kolozsvári napilap internetes oldalán.

Pörgeti a világkiállítás eladásait a foci VB 

A sanghaji expóra is "beköltözött" a labdarúgó világbajnokság, a városban közel húsz százalékkal nőttek a kiskereskedelmi eladások májusban, expóajándékokból pedig már öt hónapra tervezett mennyiség kelt el.

Ismét világraszóló álomállás-marketing: naptejkenő a francia luxusüdülőhelyen 

Két diák lett a győztese a 2010 nyári munkájára meghirdetett álláspályázatnak Franciaországban: hat héten át ötezer eurós (1,4 millió forintos) zsebpénzért ők kenhetik a nyaralókra a naptejet az Atlanti-óceán partjának egyik legfelkapottabb üdülőhelyén, Sables-d,Olonne strandján.

A futóműből a kifutópályára esett a potyautas 

Repülővel oldott kereket potyautasként Bécsből egy román ifjú, hogy azután a repülőgép kereke őt "oldja ki" Londonban, a repülőtéri betonra pottyantva.

Érvényben maradt a Balaton Airport 200 milliós követelése 

Visszautalta a másodfokon eljáró bíróság hatáskörébe, így helybenhagyta a Legfelsőbb Bíróság keddi ítéletében azt a tavaly októberi döntést, amely szerint jogos a Balaton Airport Kft. 200 millió forintos követelése a jelenlegi tulajdonosokkal szemben.

Évekig is eltarthat a Mexikói-öböl tisztítása 

Az amerikai parti őrséget kiképezték olajszennyeződések eltakarítására, de még így is évekre lesz szükség a Mexikói-öböl megtisztításához. A szivárgást a BP még hónapokig nem tudja elállítani. Obama szerint egyértelmű, hogy a tragédiának súlyos, folytatódó gazdasági következményei lesznek.

Reptéri tolvajokat fogtak a ferihegyi rendőrök 

Háromszáz doboz cigarettát tartalmazó csomagot lopott két reptéri munkás Ferihegyen, miközben a feladott poggyászokat rakodták.

Makovecz-turisztikai központ épül Zalában 

Történelmi, kulturális, turisztikai központ létesül Zalaváron, a főhelyen álló emléképületet Makovecz Imre tervezte

Veszélyben a floridai fehér homok 

Az olajfolt a Mexikói-öbölben elérte Mississippit és Alabamát, és Florida partjai felé közelít, jelentette a CBS News hírcsatorna.

Demján külföldi befektetőkkel új Malévet indítana 

Demján Sándor arról tárgyal, hogy – külföldi befektető-partnerekkel együtt – részt vállaljon egy "új Malév" beindításában.

Bejött az EKF - Egyre több a vendég Pécsett 

Nő a turisták érdeklődése Pécs iránt a város Európa Kulturális Fővárosa (EKF) programjait és látnivalóit népszerűsítő nemzetközi kampány hatásaként.

A busszal utazóknak is jár kártérítés 

A jövőben az európai uniós országokban busszal utazókat is ugyanolyan jogok illetik meg, mint a repülőgépek, vagy vonatok utasait: késés esetén például kártérítésre lesznek jogosultak.

Közösen követelnek kártérítést a légitársaságok 

A fapados EasyJet más európai légitársaságokkal karöltve közös keresetben készül kártérítést követelni az izlandi vulkánkitörés kapcsán felmerült rendkívüli költségekért.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!