Éledezik a taxis szektor

Éledezik a taxis szektor 

Kilábalóban a taxis szektor a koronavírus-járvány okozta sokkból, de messze még a járvány előtti szint - írja csütörtöki számában a Világgazdaság az Opten elemzése alapján.
Kompenzálja a szakmát a zárlat miatt Ausztria

Kompenzálja a szakmát a zárlat miatt Ausztria 

Ausztriában a szövetségi kormány a járványügyi szigor miatt nehéz helyzetbe került ausztriai vállalkozások esetében döntött a forgalom- és jövedelempótló támogatások további folyósításáról, illetve a támogatások jövő márciusig történő meghosszabbításáról.

A MISZ válasza a mostani helyzetre 

Az utóbbi hetekben a turisztikai szervezetek megfeszítetten dolgoztak az általuk képviselt ágazat érdekeiért. Itt a példa, hogy a Magyarországi Idegenvezetők Szövetsége (MISZ) sem tétlenkedett. Változatlan formában közöljük hozzánk eljuttatott üzenetüket.

Gyorsfelmérés a TDM-ek helyzetéről  

A Magyar TDM Szövetség március 17-én indított online kérdőíves felmérést a jelenlegi helyzetről. Tíz kérdésre tíz válasz az érintettektől.

Orbán: gyors segítséget kapnak a bajba jutott ágazatok  

A koronavírus-járvány miatt lezárják Magyarország határait a személyforgalom előtt, az erről szóló nemzetközi egyeztetések zajlanak, így a jövőben csak magyar állampolgárok léphetnek be az ország területére - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben, napirend előtt.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére