Ötödével több magyar utazott idén Törökországba 

Tavaly 25%-kal nőtt a magyar turisták száma Törökországban 2013-hoz képest, idén folytatódott a kedvező tendencia.
Fantasztikus Törökország!

Fantasztikus Törökország! 

Annak, aki még nem járt Törökországban, mindenképpen érdemes legalább egyszer ellátogatnia ide, aki pedig volt, biztosan vissza fog még térni. Törökország azon kevés helyek egyike, ahol mindenki megtalálja a maga számára ideális programot, vagy akár többet is. Akár pihentető nyaralásról legyen szó, akár izgalmas programokat keres, vagy csak a látnivalókban szeretne gyönyörködni, Törökország ideális választás.
Törökországi tanulmányútra vitte partnereit a Sun&Fun

Törökországi tanulmányútra vitte partnereit a Sun&Fun 

A törökországi utaztatásban vezető szerepet betöltő Sun&Fun Holidays mintegy negyven viszonteladó partnerét vitte le a török riviérára, hogybemutassa főbb szállodáit, árualapjának legújabb hoteljeit és mutasson ízelítőt fakultatív programjaiból.

Török túra Antalyától Alanyáig 

Törökországi study-túrát szervezett a Taurus Reisen április 26. és május 3-a között, melynek elsődleges célja a régió hoteleinek bemutatása volt, de azért a környék megismerésére is jutott idő.
A török riviérán és Észak-Cipruson jártak a Green Travel partnerei

A török riviérán és Észak-Cipruson jártak a Green Travel partnerei 

Véget ért a Green Travel ez évi első tanulmányútja, amelynek során a török tengerpartot és Észak-Ciprust fedezhették fel az iroda partnerei. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!