Airbnb a sarkkörön és azon is túl?

Airbnb a sarkkörön és azon is túl? 

Az amerikai Forbes összegyűjtötte az Airbnb-ről azt a hét szállást, ami a gyönyörű kilátást kedvelő turisták kedvence ebben a szezonban.
A kemping mindenkié, vélték az alaszkai fekete medvék

A kemping mindenkié, vélték az alaszkai fekete medvék 

Négy fekete medvét lőttek ki egy alaszkai kempingben, amelyet anchorage-i hajléktalanoknak tartanak fenn, miután az alaszkai város legnagyobb menedékhelye bezárt.
Alaszkát ajánlja a Discover America

Alaszkát ajánlja a Discover America 

Utazási irodákat, szállodaláncokat, légitársaságokat tömörítő Discover America Egyesület nemrégiben az Amerikai nagykövetségre hívta partnereit, ahol a Visit Anchorage képviselője, Dawn Campbell mutatta be Alaszka turisztikai látnivalóit.
Elindult az északnyugati átjárón először áthajózó luxus óceánjáró

Elindult az északnyugati átjárón először áthajózó luxus óceánjáró 

A tervek szerint 32 nap alatt teszi meg az utat a Crystal Serenity nevű hajó, amely 1725 utassal a fedélzetén az első óceánjáróként teszi meg az utat Alaszkától New Yorkig, az északnyugati átjárón keresztülhaladva.

A United járatán akart végezni magával egy nő 

Kényszerleszállást hajtott végre Alaszkában az amerikai United Airlines légitársaság Chicagóból Peking felé tartó járata, miután egy 40-es éveiben járó ázsiai nő fel akarta akasztani magát a gép mosdójában - jelentette a kínai online média csütörtökön.

Haris Travel: izgalmas újdonságok 

A megszokott minőségben, izgalmas újdonságokkal a közeljövőben jelenik meg a Haris Travel Club 2011. évi katalógusa. Az iroda a múlt évben új helyre települt. Október óta a Károly krt. 11. szám alatt, a korábbinál 50%-kal nagyobb alapterületen várják partnereiket.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!