Új trend a gasztronómiában: öt mentesség az állattartás területén

Új trend a gasztronómiában: öt mentesség az állattartás területén 

Az a vendéglátós, aki lépést akar tartani a trendekkel, most a következőt követi. Hiszen kiderült, hogy a mezőgazdasági feltételek befolyásolják egészségünket, vagyis az általunk fogyasztott ételeket, ezért élelmiszer-ellátási láncunk minősége összefügg az állatjóléttel.

Környezettudatos táplálkozás 

Belegondolt már abba, mennyi energiát igényel a mindennapi élelmének előállítása? A Fenntartható Energia Hét alkalmából, melyet nem oly rég ünnepeltünk, érdemes megismerkednünk az egészséges étrend egy új oldalával, ugyanis a következő évtizedek legfontosabb kulcsszava a táplálkozásban is a fenntarthatóság lesz.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!