Ön jól alszik? Szállodában is? Ezekben biztosan!

Ön jól alszik? Szállodában is? Ezekben biztosan! 

A World Sleep Day/Alvás Világnapja alkalmából megrendezett magyarországi eseményen került sor a Sleepfriendly Hotel Award elismerések átadására. A nemzetközi érvényű minősítés a kitüntetett szálloda elkötelezettségét fejezi ki a példamutató alvásfeltételek kialakításáért és magas színvonalú folyamatos fenntartásáért.
Díjat kapott az ibis az Alvás Világnapján

Díjat kapott az ibis az Alvás Világnapján 

A föld lakosságának egyharmada szenved valamilyen alvászavarban vagy alvásbeteg – hívja fel a figyelmet a 2015. évi Alvás Világnapja alkalmából a World Association of Sleep Medicine (WASM), az Alvásorvosok Világszövetsége. Magyarországon a helyzet ennél is kritikusabb, hangsúlyozták a budapesti alváskonferencia résztvevői az Alvás Világnapja alkalmából tartott rendezvényen.  
Keresik Magyarország alvásbarát hoteljeit

Keresik Magyarország alvásbarát hoteljeit 

A budapesti Alvás Világnapján nemzetközi program indulását jelentették be: keresik Magyarország alvásbarát hoteljeit, az erre megfelelő intézmények minősítő megkülönböztetést kapnak.

Alvás világnapja: március 18. 

Magyarország harmadik éve csatlakozott az Alvás világnapja (ez amerikai kezdeményezés ,,World Sleep Day" néven) eseménysorozathoz, amely idén március 18-ára esett, így aznap komoly szakmai beszámolókat tartottak a Symbol Budapestben a hazai szervezők.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!