A munkaerőpiaci trendekkel ellentétben

A munkaerőpiaci trendekkel ellentétben 

Saját kézbe veszi gasztronómiai egységeit az Aria Hotel Budapest, amely másfél évig a Gerbeaud-csoport szakmai támogatását élvezte. A szálloda tetején található High Note SkyBar megújult csapattal és friss lendülettel viszi tovább a koktélokra épülő egyedülálló fine drinking koncepciót. Kövér Gergely séf és Szabó Zsuzsa cukrász összeszokott párosát a továbbiakban az egyik legnagyobb italmárka hazai nagyköveteként is ismert, Gózon Péter, és a Michelin-csillagos Costesben alkoholmentes étel-ital párosításaival már bizonyított Mihály Richárd bármenedzserek erősítik. A hotel három világlátott szakembert kért fel az kulináris részleg vezetésére: Baán Tibor Thaiföldről jött haza az étterem élére, helyettese, Pálfi Csaba pedig kitérő után tért vissza korábbi posztjára Katona Olga mellé.
Új sales és marketing igazgató az Aria Hotelben

Új sales és marketing igazgató az Aria Hotelben 

A magyar vendéglátóipar évek óta küzd a munkaerő elvándorlásával. A szakmákban tapasztalható trendekkel ellentétben az Aria Hotel Budapestnek sikerült két nemzetközi karriert befutott magyar szakembert hazacsalogatnia. Moór Katalin márciustól az Aria Hotel kereskedelmi- és marketing igazgatói pozícióját látja el.
Újra budapesti szálloda lett a világ legjobbja

Újra budapesti szálloda lett a világ legjobbja 

Már másodszorra lett egy budapesti szálloda a világ legjobbja a Tripadvisor listáján.
Aria siker

Aria siker 

Közép-Európa második legjobb szállodájának választotta a budapesti Aria Hotelt a Condé Nast Traveler.
Fine dining és tűzijáték a Szent István Bazilika mellett augusztus 20-án

Fine dining és tűzijáték a Szent István Bazilika mellett augusztus 20-án 

Augusztus 20-án ünnepi eseményt szervez a város felett a High Note SkyBar új gasztronómiai koncepciójának kidolgozásáért felelős Gerbeaud és Onyx csapata. 
Budapesti hotel a világ legjobb luxusszállodái között

Budapesti hotel a világ legjobb luxusszállodái között 

Majd’ hárommillió utas véleményét összesítve kiderült, melyek a világ legjobb luxusszállodái. Egy budapesti hotel is bekerült a top10-be.

Aki számított, jelen volt: nagyszabású gálaest az Aria Hotelben 

Aki számított, jelen volt: nagyszabású gálaest az Aria Hotelben

“Az okos hotel-dizájn túlmutat a divatos közhelyeken” 

A főváros egyik legkülönlegesebb épületét az Aria Hotel Budapestet három kategóriában is jelölték a New York-i Waldorf Astoriában megrendezésre kerülő Boutique Design 2015 Gold Key Awards-ra. Az épület tetőteraszát és zárt tereit szeptember 22-én este arany és ezüst díjakkal is megjutalmazta a hazai szakma az idei Gastro Design Díj átadó ünnepségén. A gyönyörűen felújított neoklasszicista bérpalota Magyarország első zenei tematikájú boutique hotelje. Az Amy Winehouse, a Rolling Stones és Csajkovszkij által is ihletett belső terekben, és Budapest egyik legizgalmasabb tetőteraszán, a High Note SkyBarban az Aria Hotel Budapest dizájnere, Varró Zoltán vezeti körbe az érdeklődőket a Design Hét keretében. A rendhagyó túravezetés során, a hotel enteriőrjének kulisszatitkai mellett, a kozmopolita nagyvárosok szálloda-trendjeiről ugyanúgy szó esik majd, mint arról, hogy mit várnak egy budapesti boutique hoteltől a külföldiek.

Az Aria Hotel a Gold Key Awards finalistái között 

A világ legkiemelkedőbb vendéglátóipari épületeit honorálják a Gold Key Awards for Excellence in Hospitality Design versenyen. Varró Zoltán Aria Hotel projektje 3 kategóriában is jelölt -írja az epiteszforum.hu.
Az Aria Hotel elbűvöli az utazókat

Az Aria Hotel elbűvöli az utazókat 

A trendi helyeket kereső üzleti és szabadidős vendégeket célozta meg az Aria Hotel, ahol nem csupán a különleges dizájn, a tematikus szobák és terek, de a vendégközpontú megközelítés is az egyedi koncepció része. Az elmúlt hónapokban még a külföldi nagy lapok is a budapesti hotelről cikkeztek: a New York Times,a Forbes,és a Guardian, A zenei témájú luxus hotel átvette a legjobb budapesti szálloda pozícióját a vendég-visszajelzések alapján rangsoroló TripAdvisoron.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!