Ausztriában hamarosan elstartol az Európa Kulturális Fővárosa programév

Ausztriában hamarosan elstartol az Európa Kulturális Fővárosa programév 

Hivatalosan 2024. január 20-án Bad Ischl-ben szervezett központi megnyitóval veszi kezdetét az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat.
A kultúra „szuperévére” készül Felső-Ausztria

A kultúra „szuperévére” készül Felső-Ausztria 

Az elmúlt héten került sor Ausztria legnagyobb nemzetközi beutaztató workshopjára, - az Austrian Travel Business (atb23) rendezvényeire, - amelyre 350 utazásszervező és médiaképviselő érkezett több mint 40 országból. A kétnapos üzleti kapcsoltépítést szolgáló bécsi fórum után a résztvevőknek lehetősége nyílt tanulmányutak keretében testközelből is megismerkedni az alpesi ország csodálatos turisztikai kínálatával. Az egyik ilyen tanulmányút Felső-Ausztriába vezetett, amelynek témája a 2024-es kulturális „szuperév” eseményei és programjai voltak - írja a GD Consulting. 
Bad Ischl is kultúrfőváros lehet 2024-ben

Bad Ischl is kultúrfőváros lehet 2024-ben 

Az Európai Bizottság döntése alapján a finnországi Tartu és a norvégiai Bodo városa mellett az ausztriai Bad Ischl is Európa Kulturális Fővárosa lehet 2024-ben.

Gödöllő-sétányon lépdelhetünk az osztrák üdülővárosban 

Sétányt neveztek el a testvérváros Gödöllőről Bad Ischlben - közölte Gödöllő polgármesteri hivatalának kommunikációs igazgatója.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!