Nem zárhatja be a Bonvinot a jegyző 

A Bonvino borélményhotel továbbra is várja vendégeit Badacsonytomajon. A Veszprém Megyei Kormányhivatal végzésével biztosította a hotel működését, amikor megsemmisítette a helyi jegyző jogszerűtlen határozatát. A szálloda sikeresen üzemel és minden szakhatósági engedéllyel rendelkezik - tájékoztatta a Vendég&Hotel Online-t a szálloda.

Nem zárt be Bonvino hotel 

A Bonvino borélményhotel továbbra is várja vendégeit Badacsonytomajon. A Veszprém Megyei Kormányhivatal végzésével biztosította a hotel működését, amikor megsemmisítette a helyi jegyző jogszerűtlen határozatát. A szálloda sikeresen üzemel és minden szakhatósági engedéllyel rendelkezik - tájékoztatta a Turizmus Online-t a szálloda.
Bonvino Hotel: törvénysértő a jegyző határozata?

Bonvino Hotel: törvénysértő a jegyző határozata? 

Megdöbbenéssel értesült a szálloda vezetése a Magyar Távirati Iroda által a napokban a badacsonytomaji Bonvino Hotelről kiadott hírről. A szálloda igazgatója, Nagy Miklós a következő állásfoglalást juttatta el szerkesztőségünkbe:
Bezáratta a jegyző a Bonvino Hotelt, fellebbez az üzemeltető (Frissítve!)

Bezáratta a jegyző a Bonvino Hotelt, fellebbez az üzemeltető (Frissítve!) 

Az uniós támogatással elkészült, június végén megnyitott, négycsillagos, 48 szobás badacsonytomaji Bonvino borhotel azonnali bezárásáról határozott Weller Jakus Tamás, Badacsonytomaj jegyzője, aki az ügyben született szerdai végzés szerint augusztus 19-én hatósági pecséttel zárja le a szállót, ha az tovább üzemel - adta hírül az MTI.

Bezáratják a Bonvino borhotelt? 

Az uniós támogatással elkészült, június végén megnyitott, négycsillagos, 48 szobás badacsonytomaji Bonvino borhotel azonnali bezárásáról határozott Weller Jakus Tamás, Badacsonytomaj jegyzője, aki az ügyben született szerdai végzés szerint augusztus 19-én hatósági pecséttel zárja le a szállót, ha az tovább üzemel.
Bazalt, tölgy és beton a Badacsony lábánál

Bazalt, tölgy és beton a Badacsony lábánál 

Izgalmas belsőépítészeti megoldásokat felvonultató borélményhotelt avattak a közelmúltban Badacsonyban. Bemutatjuk a Bonvino Hotelt. Munkatársunktól

3+ csillagos szálloda Badacsonyban 

3+ csillagos szálloda Badacsonyban
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!