Borok a húsvéti sonka mellé

Borok a húsvéti sonka mellé 

A legmeghatározóbb fogás az ünnep során a húsvéti sonka, de megválasztani mellé a megfelelő bort.
Négy hazai étterem borlapja is hatalmas elismerést kapott

Négy hazai étterem borlapja is hatalmas elismerést kapott 

Megvan az első kétpoharas minősítésű magyar  étterem is a Wine Spectator idei listáján. 
Borban utazik az Emirates

Borban utazik az Emirates 

500 millió dollárt fordít fedélzeti borkínálatának fejlesztésére az Emirates. A budapesti járaton új francia, portugál és olasz borokat is kóstolhatunk. 

Szeretik a Kempinski digitalizált borlapját 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest az országban elsőként vezetett be éttermében interaktív borlapot, amely iPadre készült.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!