Megnyílt a Dobay Cukrászda és Pékség a BudaParton

Megnyílt a Dobay Cukrászda és Pékség a BudaParton 

Harmadik cukrászdáját nyitotta a gasztronómia területén két évtizedes tapasztalattal rendelkező VakVarjú Csoport Budapest egyik legmenőbb, legdinamikusabban fejlődő részén, a festői és egyben lazulós hangulatú BudaParton.
Radisson hotelnyitás a BudaParton

Radisson hotelnyitás a BudaParton 

A Kopaszi-gát mellett, a MOL Campus tövében, a rohamosan fejlődő BudaParton nyitotta meg kapuit október 19-én a Radisson szállodacsoport új business szállodája. A full-service hotel megnyitásával ezzel egy újabb nemzetközi csúcsmárka jelent meg az újbudai városrészben.
Nyert a BudaPart egy jelentős építészeti világversenyen

Nyert a BudaPart egy jelentős építészeti világversenyen 

A világ legjobb városnegyed-fejlesztése lett a Property Market fejlesztése, a BudaPart Párizsban a világ legrangosabb ingatlanfejlesztési megmérettetésén, a FIABCI versenyén.
Nyílik Budapest egyetlen szabadvízi strandja

Nyílik Budapest egyetlen szabadvízi strandja 

A főváros legújabb városnegyedében, a BudaParton nyit meg Budapest egyetlen szabadvízi strandja, a SHO BEACH BudaPart július 3-án. A Lágymányosi-öbölben kialakított, kiváló vízminőségű, prémium strandon a fürdőzés mellett sportolási lehetőségekkel, kulináris élményekkel és a nyár folyamán változatos programokkal várják majd a látogatókat. Júniusban a városnegyedben megnyitott a Dürer Kert kerthelyisége is, és hamarosan indul a kertmozi is.
Szállodafejlesztés a BudaPart beruházásnál

Szállodafejlesztés a BudaPart beruházásnál 

Újabb épület kivitelezése kezdődött meg a BudaPart ingatlanfejlesztésben. Ahogy Schrancz Mihály, a Property Market Kft. ügyvezető igazgatója a Portfolio-nak adott interjújában már decemberben utalt rá, megállapodást kötöttek a Radisson lánccal egy 4 csillagos hotel-és iroda vegyes funkciós fejlesztésre, a beruházás negyedik üteme tehát hotel és irodaház funkciót lát majd el. A BudaPart DOWNTOWN név alatt zajló fejlesztés során épülő Radisson Hotel Budapest BudaPart szállodát a Radisson Hotel Group nemzetközi szállodalánc üzemelteti majd.

Új városnegyed épül a Kopaszi gátnál 

Letették a BudaPart beruházás alapkövét hétfőn Budapesten, új városnegyed épül a Kopaszi gátnál található egykori ipartelep 56 hektáros területén - jelentette be Árendás Gergely, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatója sajtótájékoztatón.
Fővárosi gigaprojekt: ilyen lesz a BudaPart

Fővárosi gigaprojekt: ilyen lesz a BudaPart 

A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. bemutatta az idén induló BudaPart projekt látványterveit, amely a Kopaszi-gátat is magában foglaló területet érinti.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!