Halálos cápatámadás Hurghadán

Halálos cápatámadás Hurghadán 

Cápatámadásban vesztette életét egy orosz állampolgár Egyiptomban, Hurghada partjainál csütörtökön. Az áldozat 24 éves volt.
Cápa-para most már Törökországban is

Cápa-para most már Törökországban is 

Egy hős helybéli fürdőző felmosóbottal verte fejbe a fenevadat, így riasztva el a strandolóktól.
Fekete péntek a Vörös-tenger egyiptomi szakaszánál

Fekete péntek a Vörös-tenger egyiptomi szakaszánál 

Múlt pénteken két halálos cápatámadás is történt, ezt követően az egyiptomi hatóságok szombaton lezárták az ország Vörös-tengeri partvidékének egy szakaszát. Tény, hogy az áldozatok is hibáztak, és a helyi mentőegységek sem álltak a helyzet magaslatán.

Kevesebb cápatámadás volt tavaly, mint 2015-ben 

Csökkent a nem ember provokálta cápatámadások száma tavaly a 2015-ös rekordot követően a nemzetközi cápatámadás-dokumentáció (ISAF) jelentése szerint.

Okosbója figyelmeztet a cápaveszélyre egy ausztrál strandon 

Cápaveszélyre figyelmeztető "okosbóját" helyeztek üzembe hétfőn egy sydneyi strandon.

Újabb cápatámadás volt a Hawaii-szigeteken 

Cápatámadás miatt csaknem teljesen amputálni kellett egy 25 éves szörfös bal lábát a Hawaii-szigeteken -  közölte vasárnap a The Honolulu Star-Advertiser című napilap.

Halálos cápatámadás Réunion szigetén 

Halálos cápatámadás ért április közepén egy 13 éves fiút Réunion szigetén. A kiemelkedő tehetségűnek tartott helyi szörfversenyző Elio Canestri Réunion nyugati partvidékén a barátaival szörfözött, amikor megtámadta egy cápa.

Cápatámadás áldozata lett egy német turista Egyiptomban 

Cápa támadt egy német turistára a Vörös-tengerben Egyiptom déli részén. Az 52 éves férfi belehalt sérüléseibe - jelentette az egyiptomi sajtó vasárnap.
Cápával birkózott az idős turista

Cápával birkózott az idős turista 

Hősnek kiáltották ki azt az idős wales-i turistát, aki megállította azt a cápát, amely a többi fürdőző felé úszott az ausztráliai Queensland tengerpartján.
Halálos cápatámadás a Seychelle-szigeteken

Halálos cápatámadás a Seychelle-szigeteken 

1963 óta nem fordult elő cápatámadás a Seychelle-szigetek körül. Most két hét alatt két turistával végzett a vérengző fenevad. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!