Név- és arculatváltás a celldömölki hotel esetén

Név- és arculatváltás a celldömölki hotel esetén 

Vulkán Wellness Hotel & Camping néven foglalhat mostantól bárki szállást abban a házban, amely JUFA Hotel Aktív és Resort néven volt eddig ismert.
Átadták a Fertő-Balaton kerékpáros túraútvonalat

Átadták a Fertő-Balaton kerékpáros túraútvonalat 

Révész Máriusz kerékpározásért és aktív Magyarországért felelős kormánybiztos a Fertőd - Celldömölk - Hévíz - Keszthely kerékpáros túravonal avatásán beszédet mondott, majd el is indult a mintegy130 kilométeres távon - írta meg a kisalföld.hu.
Ság hegy: vulkán, fürdő és bor minden mennyiségben

Ság hegy: vulkán, fürdő és bor minden mennyiségben 

Nyugat-Magyarország, az erőt adó régió egyik legfiatalabb gyógyhelye Celldömölk. A kis település a festői szépségű Ság hegy lábánál, Kemenesalja sík vidékén helyezkedik el.

Megújult a celldömölki Tourinform 

Celldömölk belvárosában, a művelődési központ szomszédságában várja ezentúl a turistákat a megújult információs iroda, amely július 6-án a turisztikai szakma és az irodát üzemeltető Ság hegy Térsége Turisztikai Egyesület tagjainak jelenlétében ünnepélyesen is megnyitotta kapuit.
Turisták ülhetnek az újrahasznosított bringák nyergébe

Turisták ülhetnek az újrahasznosított bringák nyergébe 

Felújított, újjáépített kerékpárokat kapott ajándékba két nyugat-dunántúli TDM-szervezet a minap. Mostantúl a turistákat használhatják a bringákat Sárváron, Celldömölkön és környékükön.

A térség, ahol a 150 lakosú falunak is termálfürdője van 

A Ság Hegy Térsége Turisztikai Egyesület két napos tanulmányútra hívta az újságírókat június első hetében, hogy megismertessék a szépséges Celldömölköt és környékét. Aki szeretne pihenni és kikapcsolódni, de közben kultúrálódni és aktívan tölteni a szabadidejét, az mindenképp látogasson el erre az energiákkal teli és nyugodt vidékre, melynek varázsa magával ragadja az embert.

Befejeződtek a fejlesztések a celldömölki gyógy- és élményfürdőben 

2014. december 18-án 12 órakor került sor a „A celldömölki Vulkán Gyógy- és élményfürdő családcentrikus fejlesztése” című projekt zárórendezvényére az új gyerekbarát részleg átadásával együtt.

Okos élmények a Nyugat-Dunántúlon 

Az elmúlt években több olyan új természettudományos látogatóközpont nyílt meg a Nyugat-Dunántúlon, amely élményszerű közelségbe hozza egy-egy tudományág különböző jelenségeit. Korhatár nincs, a modern, interaktív eszközök a család minden tagjából garantáltan előhívják a gyereket. Ha pedig elég volt a játékból, jöhet a többi, másféle kikapcsolódást nyújtó program.

Láván járás és gejzírkitörés 

2013. április 22-én nyitotta meg kapuit a Kemenes Vulkánpark Látogatóközpont. Celldömölk városában a Ság-hegy lábánál magasodó építmény építészetileg és vulkanológiai szempontból is egyedülálló. 
Megnyitott a Vulkánpark látogtatóközpontja

Megnyitott a Vulkánpark látogtatóközpontja 

Átadták Celldömölkön a Kemenes Vulkánpark látogatóközpontját, amelyet április 22-én a Föld Napján nyitottak meg a nagyközönség előtt.

Családbarát részleggel bővül a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő 

Családbarát létesítményekkel bővítik a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdőt, a több mint 738 millió forint értékű új részleg alapkövét kedden rakták le a kemenesaljai városban, a beruházás összegéből 221,6 millió forintot európai uniós pályázat biztosított.

Vulkáni élménypark nyílik a Ság hegy lábánál 

Április közepén nyílhat meg a celldömölki Vulkánpark Látogatóközpontja, amely a maga nemében világszinten is kuriózum, mivel nemcsak magas szakmai színvonalon, hanem a látogatóknak a felfedezés örömét is nyújtva, rendkívül sokoldalúan mutatja be a vulkánikus tevékenységet - mondta el Szilágyi Gábor, a kiállítóház művészeti koncepciójának tanácsadója pénteken az MTI-nek.

Vulkán Múzeumot adnak át jövő tavasszal 

Idén ősz helyett várhatóan csak jövő tavasszal adják át a celldömölki Vulkán Múzeumot, amelynek épülete már áll, de az egész beruházás lényegét adó interaktív látványelemek beépítése, a belső munkálatok még hátravannak - mondta el az MTI-nek Fehér László, Celldömölk polgármestere.

Szálloda és kemping épül Celldömölkön 

Összesen 2,7 milliárd forintnyi beruházással 150 férőhelyes négycsillagos szállodát és egy 74 sátor, illetve lakókocsi befogadására képes kempinget építenek a jövő év végéig a celldömölki Vulkán fürdő szomszédságában, és újabb 700 millió forintos beruházással tovább fejlesztik a gyógy- és wellness fürdőt is - jelentették be kedden azon a sajtótájékoztatón, melynek keretében a fejlesztésekről szóló szerződéseket is aláírták.

Felújították a Sághegyi Múzeumot Celldömölkön 

Duplájára növekedett a celldömölki Sághegy Múzeum kiállítótere egy több mint hetven millió forint értékű felújításnak köszönhetően - mondta el az MTI érdeklődésére szerdán Markovics Tibor, a Sághegyi Tájvédelmi Körzetet és benne a múzeumot is gondozó Őrségi Nemzeti Park igazgatója.

Szálloda és kemping épül Celldömölkön 

2011. december 02-án délelőtt Celldömölkön a város és a térség szempontjából jelentős turisztikai beruházások alapkőletételére került sor: Uniós támogatásból szálloda és kemping épül a celldömölki Vulkán fürdő területén - tájékoztatta a Turizmus Online-t a beruházó JUFA UNGARN Kft.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!