A dunántúliaknak jól jöhet! 

Június 28-tól heti egyszer repül Dalamanba Pozsonyból a Ryanair — derült ki az Airlineroute friss hírcsokrából.

Erős last minute időszak várható 

A Sun & Fun Holidays óvatos optimizmussal várja az idei szezont. Mind a charteres, mind a szállodai szerződéseiket maximális rugalmassággal kötötték meg, hogy a piaci igények alakulásával párhuzamosan növelni vagy csökkenteni tudják kapacitásaikat.

Két új úti cél a Sun & Funnál 

A Sun & Fun Holidays 2016-ban Zakinthosszal és Dalamannal erősít. Az év végén új helyre költözött irodájuk, weboldaluk és foglalási rendszerük is megújult - derült ki katalógusbemutatójukon, amelyen háromszázan vettek részt. A bemutatót török szállodai workshop előzte meg.

Két új úti cél, új iroda és weboldal a Sun & Funnál 

Bemutatta 2016-os nyári árualapját a Sun & Fun Holidays, az utazásszervező jövőre Zakinthosszal és Dalamannal erősít. Bejelentették emellett, hogy új helyre költözik irodájuk, valamint weboldaluk és foglalási rendszerük is megújul.

Dalamanba indít charterjáratot jövőre a Sun & Fun Holidays 

Bővíti törökországi charterkapacitását a Sun & Fun Holidays a 2016-os nyári szezonban, ezúttal Dalamanba indít járatot a szervező.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!